Kubbtoernooi Vlaardingse Viking 2023

Nieuws
Eén van de teams van een eerdere editie.
Eén van de teams van een eerdere editie. (Foto: PR)

Vlaardingse Kubbvereniging Troje organiseert zaterdag 10 juni, de langverwachte vierde editie van het Vlaardingse Viking Toernooi. Dit sportieve evenement biedt de perfecte gelegenheid om je sportieve vaardigheden te combineren met ontspanning, gezelligheid en vermaak. Of je nu deel wilt nemen aan de wedstrijden of gewoon wilt komen kijken, het belooft een dag vol plezier en spanning te worden.

Het Vlaardingse Viking Toernooi staat open voor iedereen van 12 jaar en ouder. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde kubb-speler bent of nog niet bekend bent met de spelregels. Tijdens het eerste potje worden de regels uitgelegd, zodat iedereen gelijke kansen heeft om deel te nemen. Mocht je vooraf al meer willen weten, dan kun je ook op woensdagavond langskomen bij de wekelijkse kubb-avond van Troje.
Het evenement vindt plaats op het veld van Honkbalvereniging Vlaardingen Holy, gelegen aan de Zwaluwenlaan 480 in Vlaardingen. De activiteiten starten om 8.30 uur en gaan door tot 18.00 uur. Naast de kubb-wedstrijden is er ook ruimte voor ontspanning en vermaak. Live muziek zal de sfeer versterken en er zal genoeg te drinken zijn om de dorstige kelen te smeren. Het Vlaardingse Viking Toernooi verwelkomt niet alleen recreatieve teams, maar ook (internationale) professionele teams zullen deelnemen aan de spannende wedstrijden. Dus of je nu zelf wilt meespelen of gewoon wilt genieten van het enthousiasme en de behendigheid van de deelnemers, er valt genoeg te beleven.
Wil je de energie en sfeer van het Vlaardingse Viking Toernooi zelf ervaren? Schrijf je dan in via www.vlaardingseviking en maak je klaar voor een dag vol sportieve uitdagingen, gezelligheid en vermaak. Wees erbij en mis dit unieke evenement niet.

Winst voor team 6kubbSOS
De te winnen wisseltrofee.