7 April: Open dag Dierenopvangcentrum Vlaardingen

Nieuws
Afbeelding
(Foto: )

Op zondag 7 april tussen 11:00 uur en 15:00 uur opent Dierenopvangcentrum Vlaardingen haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Hét moment van het jaar voor dierenvrienden om een kijkje achter de schermen van het dierenopvangcentrum aan de Koggehaven 16 in Vlaardingen te nemen. Sociale huishonden zijn welkom om met hun baas de open dag te bezoeken. Maar er is meer te doen! Zo kunnen bezoekers hun eigen hond laten wassen door vrijwilligers van het asiel en komt de dierenarts van Dierenkliniek Zwarte Zee knuffelberen van kinderen onderzoeken.

De chipcheckgroep Vermiste Dieren gaat de chipregistraties van bezoekershonden controleren en katten-en konijnengedragstherapeut en trimster Liana staat klaar om vragen te beantwoorden. Een grabbelton en foodtruck maken de feestelijke dag compleet. Dierenopvangcentrum Vlaardingen In het opvangcentrum worden jaarlijks honderden honden en katten opgevangen.

Deze dieren hebben tijdelijk geen thuis meer omdat ze verdwalen, worden gedumpt of omdat er door omstandigheden niet meer voor ze kan worden gezorgd. Al deze dieren worden liefdevol opgevangen in het opvangcentrum. Daar krijgen ze tijdelijk onderdak, medische verzorging en begeleiding als dat nodig is. Het dierenasiel doet haar best om al deze dieren aan een nieuw thuis te helpen.