Wist jij dat Kroon Wonen en Slapen de nieuwe premium dealer is van Lampe berger Maison?

Partnerbijdrage
Kroon Wonen en Slapen met alles op het gebied van wooninrichting aan het Veerplein van zonwering en raambekleding tot aan bedden en banken.
Kroon Wonen en Slapen met alles op het gebied van wooninrichting aan het Veerplein van zonwering en raambekleding tot aan bedden en banken. (Foto: PR)

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan branders en geuren om cadeau te doen aan vrienden en familie.Ook kunt u bij ons sparen voor een gratis navulling.

Lampe Berger is een speciale geurlamp die de omgevingslucht zuivert en tevens ook parfumeert. De Lampe berger haalt alle onaangename luchtjes uit de woonomgeving weg, zoals kookluchten, sigarettenrook en geuren van huisdieren. De Lampe Berger zorgt voor een schonere lucht. Tevens verspreid het een heerlijke parfum in uw huis. Met de producten van Lampe Berger kun je dus extra lang genieten van een heerlijk schone en frisse lucht in uw woning!
Wij zitten in hartje centrum van Vlaardingen naast het Kruidvat en doen heel veel meer. Wat u ook zoekt voor de (her-)inrichting van uw woning, bent u bij Kroon Wonen en Slapen op het juiste adres.

Alles op het gebied van (her)inrichting van de woning

Wij hebben: trapbekleding, raambekleding, zonwering voor binnen en buiten, Vitrages, gordijnen, vloerbedekking, vloerkleden, pvc en laminaatvloeren. Zelfs banken, bedden en kasten kunnen samengesteld worden volgens uw wensen! Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor relaxfauteuils, matrassen, woonaccessoires (ook leuk om cadeau te doen!) en verlichting. Ook kunnen wij u totaal ontzorgen met onze service. Denk hierbij u meubels verplaatsen en u grofvuil wegbrengen.
Service en Kwaliteit is onze specialisme!

Kroon Wonen en Slapen

Veerplein 132a
3131 CN Vlaardingen
010 435 1073
kroonwonenenslapen.nl