Eerste NOBCO/EMCC gecertificeerde coach in Vlaardingen

Partnerbijdrage
Ed Mulders, eerste NOBCO/EMCC gecertificeerde coach in Vlaardingen.
Ed Mulders, eerste NOBCO/EMCC gecertificeerde coach in Vlaardingen. (Foto: PR)

Ed Mulders mag zich de eerste NOBCO/EMCC gecertificeerde coach in Vlaardingen noemen. Met een focus op persoonlijke ontwikkeling en stress- en burn-out coaching, brengt hij een frisse benadering naar de regio, gebaseerd op de CSR®-methode.

NOBCO Certificering De NOBCO/EMCC certificering is meer dan alleen een lidmaatschap bij de beroepsorganisatie en duidt op een hoog niveau van professionaliteit en ethische standaarden in coaching. Daarnaast toon je aan dat je je blijft ontwikkelen in het vak.

Je reflecteert op jezelf en je handelen, bijvoorbeeld via intervisie of supervisie. En je volgt permanente educatie. Als eerste gecertificeerde coach volgens deze normen in Vlaardingen, brengt Ed een breed scala aan expertise en ervaring met zich mee.

Aanpak

“Mijn aanpak richt zich op het begeleiden van individuen naar een gebalanceerd leven en het ontwikkelen van veerkracht tegen stress en burn-out, met behulp van de CSR®-methode. Deze methode staat bekend om zijn effectieve benadering in het omgaan met stressvolle situaties en het herstel van balans in het leven van mijn cliënten.”

“De afgelopen jaren heb ik veel tijd gestoken in mijn eigen ontwikkeling als coach en ik ben er trots op dat dit tot de certificering heeft geleid. Na het opdoen van veel ervaring binnen het bedrijfsleven werk ik nu vanuit mijn eigen praktijk in het centrum van Vlaardingen.”

Met zijn toewijding aan het welzijn van individuen en zijn unieke expertise in de CSR®-methode, biedt Ed Mulders Coaching & Training dé kans voor mensen in Vlaardingen en omgeving om te groeien en (nog) beter in hun vel te zitten.

Kijk voor meer informatie op www.mulderscoaching.nl.

Dijksteeg 16
3131 VC, Vlaardingen
06-51478671
info@mulderscoaching.nl.