Team Westland 2022 gaat van start

Algemeen
Tijdens de startavond wordt verteld over de plannen in Frankrijk.
Tijdens de startavond wordt verteld over de plannen in Frankrijk. (Foto: Team Westland / Julian van Hagen)

Team Westland gaat het nieuwe seizoen starten! Op donderdagavond 17 februari organiseert Team Westland voor de deelnemers en geïnteresseerde die mee willen naar Frankrijk een startavond.

Het team zal in juni weer naar Frankrijk afreizen om daar op woensdag 22 juni de Col du Tourmalet te beklimmen en samen met de deelnemers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de bestrijding tegen en onderzoek naar kanker.

Tijdens de startavond zal er veel verteld worden. Zoals wat de plannen zijn voor Frankrijk, wat de deelnemer kan verwachten van Team Westland en welke verrassingen zij in petto hebben voor de deelnemende fietsers en wandelaars.

Nog niet aangemeld als deelnemer voor Team Westland 2022 en wel geïnteresseerd om mee te gaan? De avond start om 19.30 uur op 17 februari bij Beukers Toyota aan de Monsterseweg 121 in ‘s-Gravenzande. Bij de entree wordt naar je corona-toegangsbewijs gevraagd.

Al 15 jaar zet Team Westland zich in voor de strijd tegen kanker en sinds 2016 worden de gedoneerde gelden lokaal en regionaal besteed in deze strijd.