Vrije inloopdag Meesterwerk Muziek

Algemeen
Deelnemers van Meesterwerk Muziek spelen een nummer mee met de band.
Deelnemers van Meesterwerk Muziek spelen een nummer mee met de band. (Foto: Vitis)

Meesterwerk Muziek Westland geeft het podium aan 55 plussers die altijd al een keer in een band hebben willen optreden. Iedereen kan meedoen, ook zonder ervaring. Onder begeleiding van een muziekcoach wordt de band klaargestoomd voor een concert.

Voortzetting

“Een mooi en swingend initiatief”, vindt Peter van den Berg, sociaal makelaar van Vitis Welzijn in Wateringen. “We zien mensen die thuis wel eens een instrument hebben beoefend, maar ook ouderen die vroeger al eens in een bandje hebben gespeeld. Samen beleven ze nu een mooi nieuw avontuur.” Tijdens de eerste editie van Meesterwerk Muziek in Westland hebben tientallen Westlanders de weg naar het podium gevonden. Met een spetterend optreden als afsluiter.

Vrije inloopdagen

De inloopmiddag is op 13 maart, van 14:00 tot 16:00 uur bij het Westlandse Pop Centrum Nederland 3. Tijdens deze middagen is er een gastband aanwezig en wordt ‘swap the band’ georganiseerd: deelnemers van Meesterwerk Muziek spelen een nummer mee met de band. Zo voelen zij hoe het is om met anderen te spelen en op het podium te staan. Dus zit muziek in jouw genen en heb je het altijd als eens willen proberen? Bij Meesterwerk Muziek Westland kan het!

Samenwerking

Meesterwerk is een laagdrempelig programma om cultureel creatieve groepsactiviteiten te ontdekken. Inspiratie opdoen, iets nieuws leren én elkaar ontmoeten staat centraal. Meesterwerk Muziek in Westland wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse maatschappelijke partners zoals WPC Nederland 3, Vitis Welzijn en Westland Cultuurweb.

Kijk voor meer info op www.meesterwerkmuziekwestland.nl.