Meiden van SC Monster kampioen

Algemeen
De meiden vieren het kampioenschap.
De meiden vieren het kampioenschap. (Foto: SC Monster)

Afgelopen zaterdag is de MO 15-1 van SC Monster kampioen geworden. De meiden, onder leiding van Mathieu de Jong, Casper Vogel en Perry Looye, zijn nog steeds ongeslagen en kunnen niet meer ingehaald worden. 

Er werd gespeeld tegen Berkel. Onder een haag van fakkels kwamen de meiden het veld op. Er was veel publiek om de meiden aan te moedigen. Na 3 minuten werd het eerste doelpunt al gescoord waardoor de sfeer er gelijk goed in zat, in en rond het veld. De wedstrijd werd uiteindelijk met 6-0 gewonnen.

Na het laatste fluitsignaal barste het feest los met rookpotten en het SC Monster clublied. Op het veld werden er bloemen en medailles uitgereikt en kregen de meiden een hoodie met opdruk.

Op een platte kar zijn de meiden een rondje door Monster gegaan waar ze aansluitend op een boot zijn gestapt voor een rondvaart door de Westlandse wateren, welke beschikbaar was gesteld door een van de ouders. Onder het genot van een hapje en drankje met de ouders werd het kampioensfeest voortgezet met als kers op de taart een optreden van John medley.