Stichting Mananochoja 25 jaar in Naaldwijk

Algemeen
Deze feestelijke bijeenkomst werd gevierd met (oud)bestuursleden, familie en mensen die de stichting een warm hart toedragen.
Deze feestelijke bijeenkomst werd gevierd met (oud)bestuursleden, familie en mensen die de stichting een warm hart toedragen. (Foto: PR)

Stichting Mananochoja heeft afgelopen zaterdag 18 juni haar 25-jarig jubileum gevierd. Deze feestelijke bijeenkomst werd gevierd met (oud)bestuursleden, familie en mensen die de stichting een warm hart toedragen. Ze hebben genoten van de indrukwekkende familievoorstelling ‘Er was eens een Zieltje’, gedanst en gezongen door Babette Holtmann en muzikaal begeleid door Hans Kunneman. Deze voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Het sprookje van de Dood’ van Marie-Claire van der Bruggen. Zieltje neemt je mee op haar aardse avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis vol verrassingen, die je laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt.

Na afloop van de voorstelling was er nog een gezellig samenzijn in het Spiritueel Lichthuis Mananochoja met een hapje en een drankje.