‘Het wordt weer een Dijk van een Loop’

Algemeen
De organisatie kijkt uit naar de 30e editie van de loop.
De organisatie kijkt uit naar de 30e editie van de loop. (Foto: PR)

Hij is terug van weg geweest: De Ruitenburg Run Maasdijk. De organisatie viert dit jaar de 30e editie van deze hardloopwedstrijd door Maasdijk. Op zaterdag 16 juli gaat het plaatsvinden, de start van de 5 en 10 km aan de Lange Kruisweg. Heerlijk in de vakantie even een mooie tijd neerzetten op dit snelle parcours.

Het startschot voor zowel de 5 als de 10 km klinkt om 13.30 uur. De jeugdlopen starten om 15.00 uur. Inschrijven voor de wedstrijd kan al via site www.ruitenburgrunmaasdijk.nl of www.inschrijven.nl. Ook op de dag zelf kan er nog worden ingeschreven in de kantine van korfbalvereniging Dijkvogels. Hier is voldoende kleedgelegenheid. Na afloop kan hier ook van de douches gebruikt gemaakt worden. Voor iedere deelnemer is er bij de finish een mooi shirt beschikbaar.

Ruitenburg adviseurs & accountants heeft getekend om hun naam te blijven verbinden aan de 10 km wedstrijd. Daarnaast is DAEL wederom sponsor van de 5 km wedstrijd en is Beekenkamp Plants ook dit jaar trouwe sponsor van de jeugdlopen. Zie ook www.ruitenburgrunmaasdijk.nl .