N. Knoll viert 50-jarig jubileum

Algemeen
Klanten, leveranciers, vrienden en familie konden een kijkje nemen bij N. Knoll.
Klanten, leveranciers, vrienden en familie konden een kijkje nemen bij N. Knoll. (Foto: PR)

Op 1 juli 1972 startte Nico Knoll in een schuur met hoefsmederij en staalbewerking. 50 jaar later heeft het bedrijf N. Knoll BV zich ontwikkeld tot specialist in constructie, trappen en hekwerken. De ‘Mannen van Staal’ vierden afgelopen weekend alvast hun 50-jarig jubileum.

In aanwezigheid van klanten, leveranciers, vrienden en familie stonden op Honderdland in Maasdijk de deuren open en kon iedereen binnen een kijkje nemen. Velen lieten zich verrassen door het aanwezige machinepark.

Daarnaast waren de stormbaan en kidscorner een groot succes. Ruim 40 meegekomen kinderen lieten zich verleiden door het springkussen, de stormbaan, schmink en andere activiteiten voor de jeugd. Hun ouders hadden hierdoor ruim de gelegenheid om met elkaar bij te praten en herinneringen op te halen aan 50 jaar N. Knoll.

Barend Knoll, tweede generatie eigenaar en directeur van het bedrijf, lanceerde in de avond het in samenwerking met Brouwerij Vogelvrij zelf ontwikkelde Knoll Bier. Alle medewerkers van het bedrijf kregen een nummer uit de eerste serie van 50 flesjes als collectors item. De resterende nummers uit de eerste serie worden op een later moment geveild voor Stichting Skate4AIR. Ook de cadeaugift van de jubileumdag doneert N. Knoll aan de stichting. Met het nieuwe biertje in de hand werd met alle aanwezigen getoast op een prachtige, soms turbulente afgelopen 50 jaar en vooral vooruit gekeken naar de toekomst.