Postzegelbeurs op de Fuchsiade

Algemeen
Voor de jeugd is er de postzegelberg van een miljoen postzegels.
Voor de jeugd is er de postzegelberg van een miljoen postzegels. (Foto: PZVM)

Postzegelvereniging Monster houdt tijdens de driedaagse Fuchsiade op ATV Madestein een verzamelbeurs. De Fuchsiade is op vrijdag 15 juli, zaterdag 16 juli en zondag 17 juli aan de Madepolderweg 59c in Den Haag. De show is elke dag van 10.00 tot 17.00 uur. 

De postzegelbeurs is op zaterdag 16 juli in de kantine van ATV Madestein aan de Madepolderweg 59c in Den Haag. De ruilbeurs is van 10.00 tot 15.00 uur geopend. Toegang gratis.

Bij deze ruilbeurs staan de postzegels centraal, maar er kunnen ook andere zaken geruild worden, zoals munten, sigarenbandjes, suikerzakjes, ansichtkaarten, logoballpoints, modelauto’s, wijnetiketten, horloges, lucifermerken enz. Er is ook een taxateur om postzegel- en muntencollecties te taxeren. Voor de jeugd is er de postzegelberg van een miljoen postzegels waaruit zij een zakje vol kunnen uitzoeken.

Op de Fuchsiade kunt u informatie krijgen over het kweken van fuchsia’s en contacten maken met andere liefhebbers. Er zijn ook fuchsia’s te koop. Er komt een mandenmaker en een imker. Ook is er de Splintergroep uit Wateringen met glas-in-loodkunst aanwezig. Voor informatie: www.fhcw.nl.