Vrijwilligers van Sonnehoeck vragen Sinterklaas om hulp

Algemeen
De Goedheiligman verraste de vrijwilligers met een bezoek.
De Goedheiligman verraste de vrijwilligers met een bezoek. (Foto: PR)

Vorige week werden de vrijwilligers van Historische Druivenkwekerij Sonnehoeck verrast door een bezoek van de Goedheiligman. Hij bracht een bezoek om de vrijwilligers te bedanken en om te kijken hoe het ervoor staat.

Nietsvermoedend zaten de vrijwilligers aan de koffie, toen Sinterklaas opeens de kas binnen kwam lopen. Met volle borst begonnen ze te zingen ‘Zie ginds komt de stoomboot’. Sinterklaas werd van harte welkom geheten.

Noodkreet

Na het overlijden van de oud-eigenaar hebben de vrijwilligers dit jaar heel hard gewerkt om de historische plek te behouden. De vrijwilligers waren erg verrast door Sinterklaas en vroegen hem ook meteen om hulp. “Dankzij donaties kan deze plek voortbestaan en de vraag naar nieuwe ‘Vrienden van Sonnehoeck’ is groot,” geeft vrijwilliger Jan van Geest aan. Sinterklaas was positief verrast door het enthousiasme en de spirit van de vrijwilligers en doet een oproep aan iedereen: “Wilt u Sonnehoeck een cadeau doen, doe een donatie. Vanaf 25 euro kunt u al vriend worden van Sonnehoeck en via de website kunt u zich aanmelden.”