Podium Westland: een extra avond en meer toegankelijk

Algemeen
Podium Westland plakt er dit jaar een avond aan vast.
Podium Westland plakt er dit jaar een avond aan vast. (Foto: PR)

Podium Westland: een extra avond en meer toegankelijk

Op vrijdag 1 én zaterdag 2 september is het weer tijd voor Podium Westland. Het centrum van Naaldwijk wordt omgetoverd tot kunst- en cultuurparadijs waar cultureel Westland zich kan laten zien. Voor het publiek zijn er optredens, voorstellingen, exposities en workshops. Allemaal geheel gratis.

Het festival wordt dit jaar groter. Vanuit het culturele veld is de wens aangegeven voor meer speelplekken op de podia. Daar speelt Podium Westland op in met een extra avond. Eveneens zal er veel aandacht gaan naar het toegankelijker maken van Podium Westland voor iedereen.

Dit jaar zal de vrijdagavond in het teken staan van live-muziek. De zaterdagochtend wordt prikkelarm, gevolgd door een gezellig drukke zaterdagmiddag en een feestje op zaterdagavond. Meer informatie over de programmering volgt.

De aanmeldingen stromen al binnen. Kom je uit het Westland, ben je actief in de kunst- en cultuursector en wil je graag deelnemen aan deze editie? Geef je dan snel op via het aanmeldformulier op de website www.westlandcultuurweb.nl.