Honderdduizend bloeiende lelies bij Poeldijks familiebedrijf

Cultuur
In de testkas zijn vele soorten bloeiende lelies te vinden.
In de testkas zijn vele soorten bloeiende lelies te vinden. (Foto: Onings)

Nergens in de wijde omtrek vind je zoveel bloeiende lelies bij elkaar als in de testkas van Onings Holland in Honselersdijk. Om mensen de kans te geven hier gratis van te genieten, opent het Poeldijkse familiebedrijf zaterdag 10 juni de deuren. Er gaan die dag ook mooie bossen mee naar huis.

Volgende week, van 6 tot en met 9 juni 2023, vinden de Dutch Lily Days plaats. Dit is een internationaal evenement voor mensen uit het bloembollenvak van over de hele wereld. Met de extra open dag op zaterdag 10 juni geeft Onings ook andere mensen de kans om van de bloemenpracht te genieten. Iedereen die interesse heeft, is welkom om die dag een kijkje te komen nemen. 

Nieuwste variëteiten

Onings Holland Flowerbulbs neemt deel aan de Dutch Lily Days om bezoekers de nieuwste variëteiten van lelies te tonen. De kas van Onings is een bron van waardevolle informatie over de kwaliteit van de bloembollen. Daarnaast voert het bedrijf verschillende proeven uit om ervoor te zorgen dat hun klanten altijd de beste bloembollen ontvangen.

Delen met de omgeving 

Niet alleen professionals uit het bloembollenvak kunnen genieten van de prachtige bloemen. Onings Holland wil dit schouwspel ook graag delen met de lokale gemeenschap. Daarom opent het bedrijf de deuren van hun testkas in Honselersdijk een extra dag, speciaal voor iedereen die van deze bloemenpracht wil genieten.

Bos lelies mee

Bezoekers krijgen na afloop van hun bezoek aan de testkas de mogelijkheid om een prachtige bos lelies mee naar huis te nemen. Zo kunnen ze thuis nog nagenieten van de bloemenpracht die ze hebben gezien.


Zaterdag 10 juni

Op zaterdag 10 juni verwelkomt Onings Holland Flowerbulbs bezoekers van 9.00 tot 14.00 uur in hun testkas op het adres Nieuwe Tuinen 1a in Honselersdijk. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid wordt bezoekers aangeraden zoveel mogelijk met de fiets te komen.