Dit is het programma van het Halloweenfeest 2023 in Monster

Cultuur
28 oktober is het weer lekker griezelen in Monster.
28 oktober is het weer lekker griezelen in Monster. (Foto: Archief/Tino van Dam)

Op zaterdag 28 oktober staat Monster in het teken van Halloween. Kinderen kunnen zich dan helemaal onderdompelen in een lekker griezelige sfeer.

Voor de jonge deelnemers is er de populaire Trick or Treat-activiteit, waarbij ze langs meer dan 25 locaties in het centrum kunnen gaan om snoep op te halen. Als ze erin slagen om een volle stempelkaart te verzamelen, wacht er een spannende beloning op hen in de vorm van een gratis Glittertattoo bij Floki’s. Daarnaast kunnen de jonge avonturiers deelnemen aan een speurtocht om de ontsnapte personages uit Zweinstein te vinden en zelfs een speciaal snoepje te verdienen.

Prijs winnen

Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen kinderen zich laten schminken bij Moon Collectibles, waardoor ze hun Halloween-look kunnen perfectioneren. Voor degenen die in kostuum verschijnen, is er zelfs een kans om leuke prijzen te winnen, met de prijsuitreiking gepland om 16.30 uur. Het is van belang dat ouders hun kinderen tijdig aanmelden voor deze Halloweenactiviteit, dit kan vóór woensdag 25 oktober bij Moon Collectibles of Floki’s in de winkel. 

Het evenement wordt georganiseerd door Moon Collectibles, Floki’s en Speciaal Monster.

Vindt er een leuke Halloween-activiteit plaats in jouw buurt in het Westland? Woon jij in een griezelig goed versierde straat? Laat het de redactie weten! Mail naar redactie.hhw@uitgeverijwestmedia.nl met ‘Halloween’ in het onderwerp.