Kippenvel bij ruim 500 bezoekers Praise in Harmony in ‘s-Gravenzande

Cultuur
Pieter Vermeer, degene bij wie de droom voor dit concert begon, had als doel op deze avond God groot te maken.
Pieter Vermeer, degene bij wie de droom voor dit concert begon, had als doel op deze avond God groot te maken. (Foto: PR)

Het was een prachtig aanbiddingsconcert zaterdagavond 23 maart in de Noorderkerk in ‘s-Gravenzande, laat de organisatie weten. Ruim 500 bezoekers genoten deze avond van een uniek concert.

Hiervoor zijn twee muziekstijlen speciaal samengebracht. De Praise in Harmonyband en de Westlandse Harmonie vormden samen één geheel. Om deze twee muziekstijlen op een mooie manier samen te brengen, is Tim Hermsen gevraagd om de nummers voor dit concert te arrangeren. Ieder instrument had hierbij zijn eigen partij, waardoor de nummers zoveel extra emotie kregen. Het heeft iedereen die deze avond aanwezig was, van gelovigen tot harmonieliefhebbers, kippenvel bezorgd.

Omgetoverd

De Noorderkerk in ‘s-Gravenzande werd omgetoverd tot concertzaal met lichtshow en alles erop en eraan. Ruim 50 muzikanten en een band met zangers en zangeressen speelden deze avond 16 bekende aanbiddingsnummers. Pieter Vermeer, degene bij wie de droom voor dit concert begon, had als doel op deze avond God groot te maken. Pieter: “Ik wilde mijn twee passies, God en muziek, samenbrengen en delen met iedereen die hier interesse in had, van gelovigen tot harmonieliefhebbers. En dat is gelukt! Wat een bijzondere avond was het, ik ben enorm dankbaar!”

Foto’s

Inmiddels staan de foto’s van het concert op de website https://www.praise-in-harmony.nl/fotos/.