Hier gaat de volgende expositie over bij KunstHalte6

Cultuur
Werk van Elly van Baalen en Coby van Buuren.
Werk van Elly van Baalen en Coby van Buuren. (Foto: PR)

Na de huidige expositie van kunstenaar Johan van der Helm bij KunstHalte6 in Naaldwijk, opent zondag 28 april de volgende: PAPIER-US van kunstenaars Coby van Buuren en Elly van Baalen. Hierin staan textiel en papier centraal.

Op zondag 28 april om 15.00 uur is de opening van de expositie. Installatiekunstenaars Coby van Buuren en Elly van Baalen zijn twee nichtjes van elkaar. Ze reflecteren samen op het thema ‘ontworteling’ met textiel en papier. 

Blikvanger is de grote installatie Being (T)here. Iedereen is welkom bij de opening op 28 april om 15.00 uur. 

Achtergronden

Elly van Baalen (1956) uit Maassluis maakt interactieve installaties zoals de ‘Schatkamer voor Verwondering’, een interactieve installatie uit 2023 waarbij bezoekers worden uitgenodigd om hun verwondering op een briefje te schrijven en dit in een van de honderden envelopjes van het kunstwerk te stoppen. Coby van Buuren (1959) gebruikt ook papier en textiel. Ze werkte bij Royal Delft en Weverij de Ploeg. Vanaf 2014 maakt ze vooral installatiekunst, waarbij het maakproces en persoonlijke ervaringen een grote rol spelen. Sinds 2023 woont en werkt Coby in Maassluis.