Huldiging van jubilarissen bij Postzegelvereniging Monster

Cultuur
 De jongste roos in de serie Westlands Mooiste postzegels, de trosroos Silva Pink.
De jongste roos in de serie Westlands Mooiste postzegels, de trosroos Silva Pink. (Foto: Postzegelvereniging Monster)

Op donderdagavond 2 mei heeft Postzegelvereniging Monster de eerstvolgende contactavond. Deze wordt gehouden in gebouw OJOS, Choorstraat 95 in Monster. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 uur.

Tijdens deze contactavond gaat de vereniging - naast de reguliere activiteiten - drie jubilarissen huldigen vanwege langdurig lidmaatschap van een vereniging voor postzegelverzamelaars. “Deze drie leden zijn al jarenlang sterkhouders van Postzegelvereniging Monster, maar zijn ook actief in andere verenigingen in de filatelie,” aldus de organisatie.

Reguliere activiteiten

“De reguliere activiteiten krijgen ook voldoende aandacht,” licht de organisatie verder toe. Er wordt teruggekeken op het 70-jarig jubileumfeest op 18 april en vooruit naar de verzamelbeurs tijdens de Fuchsiade bij Amateur Tuin Vereniging Madestein op zaterdag 20 juli. Tijdens deze verzamelruilbeurs is er ook weer gelegenheid voor het taxeren van collecties.

Kavels

Tijdens de veiling komen 87 mooie kavels onder de hamer. “Natuurlijk zijn Westlands Mooiste postzegels, met de jongste, de trosroos Silva Pink en de nieuwe seriekaart, ook present en te koop. Een goede mogelijkheid om deze postzegels te kopen zodat u uw post echt Westlands kunt frankeren. Mooier kan niet!”

Belangstellenden voor de filatelie zijn van harte welkom bij Postzegelvereniging Monster. “Je kan je vooraf informeren en eventueel aanmelden om als introducé deze contactavond te bezoeken via de website: www.postzegelverenigingmonster.nl.”