Blues, rock en pop met ex-Rentals in Cultuurschuur

Cultuur
De Haagse formatie ex-Rentals bestaat uit gepassioneerde muzikanten met een liefde voor blues, rock en pop.
De Haagse formatie ex-Rentals bestaat uit gepassioneerde muzikanten met een liefde voor blues, rock en pop. (Foto: Cultuurschuur)

De Haagse formatie ex-Rentals, bestaande uit gepassioneerde muzikanten met een liefde voor blues, rock en pop, staat klaar om het publiek te betoveren met een eclectische mix van muziekstijlen. Met invloeden variërend van Tom Waits tot Roxy Music, belooft hun repertoire een avontuurlijke reis door het muzikale landschap.

Al bijna vier jaar brengt deze getalenteerde band hun unieke geluid naar diverse podia, waarbij ze een schat aan ervaring hebben opgedaan. Van het Fruitfestival tot aan een live optreden bij TV Discus, de ex-Rentals hebben hun stempel gedrukt op het Haagse muzieklandschap.

Enthousiasme

Wat de ex-Rentals echt onderscheidt, is hun aanstekelijke enthousiasme tijdens optredens. Of het nu gaat om dampende blues, stampende rock of ingetogen, gevoelige ballades, deze mannen weten het publiek telkens weer te verrassen en te verleiden met hun muzikaliteit en charisma.

Meer informatie en aanmelden voor dit onmisbare muzikale evenement kan via de agenda op www.cultuurschuur.nl.