Open Dak Dagen voor schuifbare en vaste terrasoverkappingen

Nieuws

Kom eens langs tijdens de ‘Open Dak Dagen’ voor vaste en schuifbare terrasoverkappingen bij Vitrona. Het jaarrond genieten van het buitenleven begint namelijk met een terrasoverkapping van Vitrona. U kunt het gehele jaar door heerlijk wegdromen in een unieke en stijlvolle terrasoverkapping, wat tegenwoordig ook wel een tuinkamer wordt genoemd. Complete rust en privacy creëert u door met een handomdraai de glazen wanden dicht te schuiven. Samen met de optionele zonwering onder of boven het glas en verticale zonwering aan de voorkant bent u verzekerd van schaduw en een perfecte ambiance. Vitrona heeft in haar showroom een uitgebreid assortiment aan terrasoverkappingen gepresenteerd. Voor u een ideale manier om het nieuwe wonen te ontdekken. Tevens kunt u onze nieuwe en exclusieve lameloverkapping type Biossun bewonderen tijdens deze dagen.  

Het nieuwe wonen
In korte tijd zijn de terrasoverkappingen van de topmerken Ittalum, Weinor en Solarlux zeer populair geworden. Geen wonder, want ze zijn duurzaam, en door het maatwerk bijna overal te plaatsen. Deze terrasoverkappingen worden voor Zuid-Holland exclusief door Vitrona in Naaldwijk geleverd en gemonteerd. De schuifbare terrasoverkappingen zijn voorzien van een uniek systeem waardoor elk segment in 50, 66 of 75 procent open te schuiven is. De schuivende panelen kunnen zowel handmatig als elektrisch bediend worden. Hierdoor kunt u op hetzelfde terras in de zon of in de schaduw zitten. De producten van Vitrona sluiten zodoende naadloos aan bij de wens van veel mensen om de tuin meer bij het interieur te betrekken. Met een terrasoverkapping creëert u meer buitenruimte, die u ook kunt gebruiken wanneer er iets minder zon is.

Buitengewoon genieten
Bij Vitrona vindt u vele mogelijkheden om uw terrasoverkapping naar eigen inzicht en wensen verder uit te breiden. Vitrona levert en monteert namelijk, mede door het exclusieve Weinor-dealerschap, diverse vouw- en schuifwanden. Zo kunnen wij uw overkapping tot heuse tuinkamer ombouwen. Deze laten zich bij goed weer gemakkelijk wegklappen. Onze terrasverwarming en fraai ingebouwde halogeen- of LED-verlichting bieden u de mogelijkheid om ook in avonduren en gedurende de voor- en nazomerperiode optimaal te blijven genieten van uw tuin. Echte buitenkamers dus.

Wilt u zich oriënteren, graag een persoonlijk advies en bent u op zoek naar de juiste kwaliteit? Kom dan naar onze ‘Open Dak Dagen’ aanstaande vrijdag 18 en zaterdag 19 november aan de Grote Woerdlaan 36c in Naaldwijk. Vrijdag speciaal van 09:00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10:00 tot 17.00 uur geopend, kijk ook op www.vitrona.nl.

Ingezonden bericht door Vitrona Naaldwijk.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Westland

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Senna (13) debuteert op Ibiza Sport 24 sep, 13:21
Afbeelding
Gouden Buur van Zuid-Holland woont in Leidschendam-Voorburg Cultuur 24 sep, 11:55
Afbeelding
Scouting Kwintsheul viert 75-jarig bestaan Algemeen 24 sep, 10:20
Afbeelding
Deze 4 Westlandse organisaties ontvangen geld van het Prins Bernhard Cultuurfonds Cultuur 23 sep, 22:07
Afbeelding
Van den Bos en Penning samen verder Algemeen 23 sep, 18:57
Afbeelding
Wethouder Goudswaard opent Week van de Hollandse Duinen Algemeen 23 sep, 15:20
Afbeelding
Inloopuur bij Hospice Beukenrode Algemeen 23 sep, 14:22
Afbeelding
Fietser ernstig gewond na aanrijding Burgerweg in Maasland: traumahelikopter ingezet 112-nieuws 23 sep, 09:49
Afbeelding
Ook Westland zoekt naar glazen muiltje van Assepoester Cultuur 23 sep, 09:43
Afbeelding
40 verenigingen doe mee aan Grote Clubactie Sport 23 sep, 08:51
Afbeelding
Meerdere gewonden bij ongeval op A4 bij Rijswijk 112-nieuws 23 sep, 02:55
Afbeelding
Vredesweeklezing met Ds. Bram Grandia Algemeen 22 sep, 10:45
Afbeelding
Straattheaterfestival Westland op verrassingslocatie Algemeen 22 sep, 10:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief