Marleen Moerman is nieuwe voorzitter Klas in de Kas

Onderwijs
Marleen Moerman neemt de voorzittershamer over van Carel van Wensen.
Marleen Moerman neemt de voorzittershamer over van Carel van Wensen. (Foto: PR)

Marleen Moerman, directeur van Bloombouquet, is de nieuwe voorzitter van Klas in de Kas. De vrijwilligersorganisatie geeft al meer dan 40 jaar in de regio gastlessen aan leerlingen van groep 6 en 7. 

Marleen neemt de voorzittershamer over van Carel van Wensen, die deze functie vanaf 2017 met veel plezier heeft vervuld. Hij heeft er onder meer voor gezorgd dat de vereniging statuten kreeg en is de bedenker van de jaarlijkse Amaryllis Challenge, een prijs voor de klas die de mooiste foto van de bloeiende bol instuurt. 

Kom in de Kas

Marleen is al een aantal jaren als vrijwilliger actief bij Klas in de Kas. Via haar kinderen is ze erbij betrokken geraakt. Als Westlandse ondernemer vindt ze het uitermate belangrijk dat kinderen al vroeg enthousiast voor de tuinbouw worden gemaakt. Op 6 en 7 april doet Klas in de Kas mee aan Kom in de Kas. De stand is te vinden bij locatie nr. 2 aan de Waellandweg 14 in Monster. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe voorzitter en het werk van Klas in de Kas.