Eindejaarsshow bij Jachthaven Poelgeest

Partnerbijdrage
Van de Antaris lijn is tijdens de show het allernieuwste model te bewonderen, de Antaris Seventy5.
Van de Antaris lijn is tijdens de show het allernieuwste model te bewonderen, de Antaris Seventy5. (Foto: PR)

In de dagen tussen Kerst en oud en nieuw organiseert Jachthaven Poelgeest de traditionele eindejaarsshow. Op 27, 28, 29 en 30 december is het volledige assortiment sloepen en tenders van Antaris, Maril en Maxima te bewonderen.

Van de Antaris lijn is tijdens de show het allernieuwste model te bewonderen, de Antaris Seventy5. Deze 7,5 meter lange tender is het nieuwste ontwerp van de Friese werf en heeft een open spiegel met doorloop naar het zwemplateau. Naast de Seventy5 zijn natuurlijk ook de vertrouwde Sixty6 en Fifty5 te bewonderen!

Ook uit Friesland zijn de Maril 6Nxt en 7Nxt te bewonderen, deze prachtige sloepen combineren het klassieke sloepmodel met alle moderne gemakken voor heerlijke vaartochten. Zo zijn deze topmodellen onder andere voorzien van boegschroef, koelkast, toilet en ideale doorloop naar het zwemplateau. De boten van Antaris en Maril onderscheiden zich al jaren door sublieme vaareigenschappen, verfijnde afwerking en design.

Van het merk Maxima is de nieuwe 740 te zien, deze snelvarende tender is het nieuwe topmodel voor 2023 en heeft de nominatie voor boot van het jaar binnengesleept. De super strakke tender kan worden uitgevoerd met motoren tot 250 pk en haalt hiermee met gemak een snelheid van 70 km per uur! Behalve de 740 is natuurlijk ook de gehele lijn outboardsloepen van Maxima te bezichtigen.

Tijdens de eindejaarsshow zijn er scherpe aanbiedingen voor de modellen 2022 en is er een gevarieerd aanbod occasion sloepen en tenders. De eindejaarsshow wordt gehouden van 11.00 tot 17.00 uur in de showroom van Jachthaven Poelgeest aan de Hugo de Vrieslaan 1 te Oegstgeest. Een voorproefje vindt u alvast op www.poelgeest.nl.