Dit moet je weten over de wedstrijd VV Maasdijk - FC De Rebellen

Sport
Screenshot uit promotiefilmpje van ESPN voor 'De Wedstrijd van je Leven'.
Screenshot uit promotiefilmpje van ESPN voor 'De Wedstrijd van je Leven'. (Foto: ESPN)

VV Maasdijk 4 speelt vrijdag 9 juni ‘De Wedstrijd van je Leven’. Op sportpark VV Maasdijk ontvangt het team de oud-profs van FC De Rebellen. De wedstrijd begint om 19:30 uur en wordt live uitgezonden op ESPN.

VV Maasdijk 4 is met 55.000 stemmen de gelukkige winnaar van De Wedstrijd van je Leven 2023. Bijna 2.900 seniorenteam uit het Nederlandse amateurvoetbal schreven zich in om kans te maken om, voor het oog van voetbalminnend Nederland het ware Eredivisiegevoel te beleven. Het vierde zaterdagelftal van VV Maasdijk, uitkomend in de 7e klasse van het amateurvoetbal, sleepte de winst binnen dankzij een ludieke en succesvolle campagne.

Alles uit de kast

Bart, initiatiefnemer namens VV Maasdijk 4: “We hebben alles uit de kast gehaald om stemmen te werven, van een mooie video en aandacht in lokale media tot de hulp van bekende Westlanders. Het is fantastisch dat we daarmee de winst hebben binnengesleept. Aanstaande vrijdag wordt een groot feest bij VV Maasdijk. We kijken er onwijs naar uit.” 


Live op ESPN

De Maasdijkers nemen het op tegen het sterrenensemble van FC De Rebellen waaronder Royston Drenthe, Glenn Helder, Sjaak Polak, Pascal Bosschaart en Kees Kwakman, onder leiding van coach Gertjan Verbeek. De wedstrijd wordt gefloten door topscheidsrechter Bas Nijhuis. Vanaf 19.00 uur presenteert Fresia Cousiño Arias de voorbeschouwing op ESPN, met interviews door Hans Kraaij en analyses van Marciano Vink. De verrichtingen van VV Maasdijk 4 worden in beeld gebracht met 13 camera’s en het live commentaar is van Koert Westerman. De aftrap is om 19.30 uur.

Over De Wedstrijd van je Leven

‘De Wedstrijd van je Leven’ wordt georganiseerd door ESPN en mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij, maatschappelijk partner van de Eredivisie en partner van ruim 3.500 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland. Amateurteams konden zich aanmelden om voor het oog van voetbalminnend Nederland het ware Eredivisiegevoel te beleven. Teams met de meeste stemmen en de meest originele acties om stemmen te verzamelen maken kans op het finaleticket. Het winnende team speelt ‘De Wedstrijd van je Leven’ en ontvangt € 2.500,- voor de club van de VriendenLoterij.

Over ESPN

ESPN is de thuisbasis van het Nederlandse clubvoetbal. De Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker en Azerion Vrouwen Eredivisie zijn live op ESPN te zien. Net als internationaal voetbal uit o.a. de UEFA Europa League, de UEFA Conference League en de grote Amerikaanse sporten NBA, NFL, NHL en MLB, College Basketball en College Football. ESPN is zonder aanvullend abonnement beschikbaar bij o.a. Ziggo (18 en 421), KPN (14), T-Mobile (150), Online.nl (401), CanalDigitaal (29) en Youfone (21) en is bij diverse aanbieders beschikbaar in UHD.