BICT Groep en S.V. Honselersdijk breiden samenwerking uit

Sport
S.V. Honselersdijk feliciteert BICT Groep met het winnen van de MKB Ondernemersprijs op 23 november (foto).
S.V. Honselersdijk feliciteert BICT Groep met het winnen van de MKB Ondernemersprijs op 23 november (foto). (Foto: MKB Westland)

Op woensdag 6 december 2023 hebben S.V. Honselersdijk en BICT Groep, een prominente speler op het gebied van automatisering en IT-diensten, hun samenwerking verder uitgebreid. 

De Algemeen Directeur van BICT Groep, Kevin Bogaards, tevens speler bij S.V. Honselersdijk, benadrukte het belang van de langdurige relatie tussen de bedrijfswereld en de voetbalvereniging.

Oranje en blauw

“De combinatie van oranje en blauw wist ik natuurlijk al langer goed bij elkaar te passen,” grapte Kevin Bogaards, wijzend op het verlengde sponsorschap en de uitbreiding met het lidmaatschap van de Club van Honsel, de businessclub van Sport Vereniging Honselersdijk. Ondernemers uit Honselersdijk of de regio kunnen hier lid van worden. De club telt nu bijna 70 leden. 

Bogaards benadrukte de waarde van deze club als een bruisend netwerk van bedrijven die de voetbalvereniging op diverse manieren steunen en onderling samenkomen, zowel tijdens wedstrijden als bedrijfsbezoeken.

Ondernemersprijs

Het bestuur en de Club van Honsel tonen hun vreugde over deze vernieuwde samenwerking en feliciteren BICT met de MKB Westland Westport Notarissen Ondernemersprijs 2023, die BICT Groep op 23 november in ontvangst nam.

Het in Naaldwijk gevestigde bedrijf ontving daarnaast de themaprijs Uitzonderlijk Maatschappelijk Betrokken. BICT Groep heeft een ongelooflijk grote maatschappelijke impact, gaf de jury die avond aan: tal van instanties zijn al door dit bedrijf geholpen. Van de Rotaryclub en sportverenigingen tot Team Westland. 

Bron: website S.V. Honselersdijk