Bij deze schoenenwinkel in Westland krijg je 50% korting op alle kinderschoenen

Zakelijk
Voorberg Schoenen bestaat sinds 1852.
Voorberg Schoenen bestaat sinds 1852. (Foto: Archief)

Al zolang als Voorberg bestaat – sinds 1852 – verkoopt de winkel kinderschoenen. Cees Voorberg, die de winkel beheert als vijfde generatie in de familie: “Mijn vader zei altijd: ‘Zolang er kinderen met twee voeten worden geboren, gaat Voorberg niet verloren’”. Toch is nu besloten te stoppen met de verkoop van deze categorie. Cees: “Wij vinden het jammer dat we deze stap gaan zetten, want we gaan het contact met onze jongste klanten wel missen.”

Maar ondernemen is schakelen. Daarom gaan alle kinderschoenen en -laarzen eruit, met 50% korting, en versterkt Voorberg juist een andere traditie: hun assortiment wandelschoenen.

Wandelschoenen

Cees licht toe: “De wandelsport vinden wij een heel leuke sport. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Een lekker paar wandelschoenen kan het verschil maken tussen een leuke wandelvakantie of niet.”

Daarom zijn er in de winkel in ’s-Gravenzande geavanceerde meetapparaten aanwezig, voor het meten van de maat én stand van de voeten. Zo heb je als klant altijd een perfect passend paar. Naast wandelschoenen vind je hier natuurlijk ook nog ‘gewone’ schoenen: “Wij helpen je graag”, aldus het team.

Team Westland

Omdat Voorberg Schoenen sinds kort ook betrokken is bij Team Westland, organiseert de zaak op 25 november een nieuw evenement: Wandeldag. Die zaterdag start er een herfstwandeling vanuit de winkel. Hierbij kunnen deelnemers kiezen uit twee afstanden: tien of vijftien kilometer. Natuurlijk horen hier ook warme koffie en poffertjes bij. De opbrengst van de wandeling gaat naar Team Westland.

Bij Voorberg Schoenen aan de Langestraat 251 in ’s-Gravenzande ontvang je nu 50% korting op het gehele assortiment kinderschoenen en -laarzen. Voor de Wandeldag op zaterdag 25 november kun je je inschrijven in de winkel. Voorberg Schoenen is te volgen op Facebook en Instagram. Voor direct contact tijdens openingstijden, bel 0174-412377 of Whatsapp: 06-14730137. E-mailadres: info@voorbergschoenen.nl.