update

Winnaar van ruim 750.000 euro in De Lier is bekend

Zakelijk
De Eurojackpot is gevallen op een lot dat gekocht is bij de Jumbo aan het Oranjeplein in De Lier.
De Eurojackpot is gevallen op een lot dat gekocht is bij de Jumbo aan het Oranjeplein in De Lier. (Foto: GM)

Bij de trekking van dinsdag 6 februari 2024 heeft een inwoner van De Lier maar liefst 756.559,20 euro gewonnen met de Eurojackpot. De speler kocht zijn of haar lot bij de Jumbo aan het Oranjeplein. De getallen 20 – 26 – 44 – 19 – 16 en bonusgetallen 1 – 4 werden getrokken. De winnaar voorspelde vijf getallen goed.

Uit navraag bij de Nederlandse Loterij door Nieuwsblad Westland blijkt dat de winnaar zich inmiddels gemeld heeft. De winnaar diende zich vrij snel aan na de trekking, vertelt een woordvoerder: “We hebben niet lang hoeven wachten.”  Uit privacyoverwegingen mag de Nederlandse Loterij verder geen details verstrekken over de woonplaats of identiteit van de gelukkige. “Die discretie wordt meestal zeer gewaardeerd.”

“Om het geld naar de winnaar te kunnen overmaken, verzoeken wij hem/haar zich te melden op het kantoor van Nederlandse Loterij”, zei Bjorn Rosner vorige week woensdag. Rosner is prijswinnaarbegeleider bij de Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is. “We kunnen niet wachten om deze speler te feliciteren en verlenen wanneer gewenst, Eerste Hulp bij Geluk’; advies en begeleiding bij deze nieuwverworven rijkdom.”

Brutoprijs

Het gaat om een brutoprijs, waarvan 29,5 procent kansspelbelasting wordt ingehouden.

De jackpot viel deze trekking niet. Dat betekent dat de verwachte jackpot van aanstaande vrijdag 62 miljoen euro is.

Over Eurojackpot

Eurojackpot wordt gespeeld in achttien Europese landen. Iedere dinsdag- en vrijdagavond is de trekking, met een jackpot die kan oplopen tot 120 miljoen euro.