Kiwanis gaat golfen voor het goede doel

Zakelijk
Het toernooi vindt voor de tweede keer plaats op de locatie van golfclub Kleiburg in Brielle.
Het toernooi vindt voor de tweede keer plaats op de locatie van golfclub Kleiburg in Brielle. (Foto: PR)

Na acht succesvolle edities organiseert Kiwanis Westland op dinsdag 4 juni alweer voor de negende keer het Kiwanis Westland Open. Het toernooi vindt voor de tweede keer plaats op de locatie van golfclub Kleiburg in Brielle.

Deze dag staat in het teken van twee goede doelen. Dit jaar ondersteunt Kiwanis Stichting VEME en De Zonnehof.

‘Voor elkaar Met elkaar’ (VEME) is een groep ouders die hun kinderen met een verstandelijke en eventueel andere beperking een veilig en levensloopbestendig thuis te bieden. Ipse de Bruggen KDC De Zonnehof heeft dit jaar de mogelijkheid gekregen om een extra vleugel toe te voegen aan haar reeds bestaande locatie. Deze vleugel gaat ruimte bieden aan 16 extra kinderen die ondersteund kunnen worden. Om deze vleugel goed in te kunnen richten is er extra geld nodig.

Deelnemers kunnen rekenen op een lunch en een diner na een sportieve middag op de baan. Aansluitend aan het diner volgt een veiling met kavels. De opbrengst van de veiling gaat volledig en rechtstreeks naar de goede doelen. Een flight (vier personen) voor bedrijven kost € 900 euro en is inclusief sponsoring van een hole. Inschrijven kan via www.kiwaniswestlandopen.nl.