Tomatoworld en Van der Ende Groep verlengen partnerschap

Zakelijk
 Links Micha van Nieuwkerk (Van der Ende Group) en rechts Joyce van Dalen (Tomatoworld) met in het midden de Airmix.
Links Micha van Nieuwkerk (Van der Ende Group) en rechts Joyce van Dalen (Tomatoworld) met in het midden de Airmix. (Foto: PR)

Tomatoworld en Van der Ende Group kondigen samen de verlenging van hun partnerschap aan. De focus ligt daarbij op het bevorderen van innovatie en duurzaamheid binnen de tuinbouwsector. Hun partnerschap heeft hun in de loop der jaren al veel gebracht: zo zijn veel tuinbouwprocessen efficiënter geworden en hebben ze gewerkt aan milieuvriendelijke oplossingen.

In de kas van Tomatoworld wordt de Airmix van Van der Ende Group gebruikt, waardoor kaslucht met een gesloten schermdoek gestuurd kan worden geventileerd en ontvochtigd. Hierdoor wordt een optimaal gelijkmatig kasklimaat bereikt, zowel horizontaal als verticaal.

Duurzamere toekomst

Joyce van Dalen, Operationeel manager van Tomatoworld, benadrukte het belang van dit partnerschap en verklaarde: “We zijn verheugd om ons partnerschap met Van der Ende Group voort te zetten. Hun expertise op het gebied van duurzame water- en klimaatoplossingen is van onschatbare waarde gebleken voor onze inspanningen om de tomatenteelt te verbeteren. Samen streven we naar innovatie die niet alleen de sector moderniseert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst.”

Baanbrekende oplossingen

Micha van Nieuwkerk, CEO van Van der Ende Group, voegde daaraan toe: “De verlenging van ons partnerschap met Tomatoworld is een bevestiging van onze gezamenlijke toewijding aan vooruitgang en duurzaamheid in de tuinbouwsector. We zijn vastbesloten om onze krachten te blijven bundelen om baanbrekende oplossingen te ontwikkelen die niet alleen de bedrijfseconomie verbeteren, maar ook positieve ecologische impact hebben.”