Van der Ende Group officieel erkend als Premier Partner van Danfoss

Zakelijk
Lex van der Ende (tweede van links) is verheugd over de bekroning.
Lex van der Ende (tweede van links) is verheugd over de bekroning. (Foto: PR)

Van der Ende Group in Maasdijk, specialist in regelaars en industriële oplossingen, is nu officieel erkend als Premier Partner van Danfoss. Deze status onderstreept hun langdurige toewijding als voornaamste leverancier van Danfoss en Vacon frequentieregelaars in sectoren zoals tuinbouw, bouw, industrie en overheid.

Deze erkenning is het resultaat van jarenlange samenwerking, expertise van het personeel, een uitstekende klantenservice en een altijd ruime voorraad. Lex van der Ende benadrukt trots hun bijdrage aan de introductie van innovatieve Danfoss producten in de markt en hun voortdurende inzet voor kwalitatieve oplossingen en klantentrainingen.

Trots

Algemeen directeur Lex van der Ende, uitermate verheugd over de bekroning als Premier Partner van Danfoss, benadrukt: “Deze erkenning bevestigt onze toewijding om hoogwaardige Danfoss producten op de markt te brengen. We zijn trots op onze rol als pioniers bij de introductie van de Danfoss Vacon, die heeft bijgedragen aan innovatie in de tuinbouwsector. Bovendien hebben we actief bijgedragen aan de ontwikkeling van de Vacon 100 Flow. Onze diepgaande kennis van Danfoss producten blijft uitstekend en we blijven ons inzetten om onze klanten te ondersteunen met hoogwaardige oplossingen en relevante trainingen.”

Als Premier Partner zal Van der Ende Group nauwer samenwerken met Danfoss, profiteren van groeiplanning, verbeterde marketingondersteuning en een hoger niveau van klantenservice bieden. Deze erkenning versterkt het vertrouwen van klanten in hun kwaliteit en expertise.