Ipse de Bruggen benoemt nieuw lid raad van bestuur

Zorg
Hanno Brandsema.
Hanno Brandsema. (Foto: PR)

Ipse de Bruggen, een toonaangevende zorgverlener voor mensen met een (lichte) verstandelijke of meervoudige beperking, kondigt met trots de benoeming aan van Hanno Brandsema als lid van de raad van bestuur. Hanno volgt hiermee Andrea van Steensel op en zal vanaf 1 augustus samen met Angélique Koevoets de vaste raad van bestuur vormen. Ipse de Bruggen heeft onder meer een locatie in Naaldwijk, Het Werkpalet.

Hanno Brandsema heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen Ipse de Bruggen. Sinds februari 2016 heeft hij verschillende leidinggevende functies binnen de organisatie bekleed, waaronder manager Informatievoorziening en directeur services. Zijn ervaring strekt zich ook uit tot diverse management- en directiefuncties in de zakelijke dienstverlening.

Trots

In zijn reactie op zijn benoeming zegt Hanno: “Ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van deze organisatie. Het is een eer om de missie van Ipse de Bruggen voort te zetten als bestuurder. Ik ben vastbesloten om mij met hart en ziel in te zetten voor cliënten en medewerkers.”

Willy Spaan, voorzitter van de raad van toezicht, is ervan overtuigd dat Hanno een waardevolle toevoeging zal zijn aan de raad van bestuur. “We zijn ervan overtuigd dat we met Hanno een verbindende, bevlogen en kundige bestuurder hebben aangesteld. Hij kent en doorleeft het Manifest en heeft in de afgelopen jaren een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Ipse de Bruggen.”

Naaldwijk

Bij dagbesteding Het Werkpalet in Naaldwijk worden verschillende werkzaamheden verricht door cliënten, variërend van industriële opdrachten voor tuinders tot handgemaakte producten zoals tassen, schalen en vilten fruitsoorten.

Ipse de Bruggen kijkt uit naar de komende periode, waarin Jan van Hoek, Hanno Brandsema en Ruud Tromp de raad van bestuur zullen vormen. De organisatie blijft zich inzetten voor het creëren van kansen en mogelijkheden voor mensen met een beperking, en verheugt zich op de verdere ontwikkelingen onder leiding van Hanno Brandsema en Angélique Koevoets.