Maak je huis klaar voor de zomer: 5 tips

Huis
Hoe maak je jouw stulpje klaar voor de zomer? Wij geven 5 tips!
Hoe maak je jouw stulpje klaar voor de zomer? Wij geven 5 tips! (Foto: Adobe Stock)

Laat een frisse wind door je interieur gaan en haal de zomer in huis. Wij geven 5 tips!

Tip 1: de zomer staat voor licht, vreugde, zon en vrolijkheid. Vervang de winterse elementen voor zomerse kleuren. Wat dacht je van een vrolijk zomerboeket, zalmroze en gele sierkussentjes of een statement stoel in een frisse groene kleur? Of je nu kiest voor lekkere knalkleuren of voor pasteltinten: laat je inspireren! 

Tip 2: berg de items op die je aan de winter doen denken. Bijvoorbeeld dat ene wollen plaid, of die sfeervolle lichtslinger. 

Tip 3: haal de natuur naar binnen! Verrijk je woonkamer met een schitterende kamerpalm (waar we onlangs over schreven!) en investeer in mooie houten accessoires. Wat dacht je van deze leuke houten wandplankjes, gemaakt van massief acaciahout? 

Maak je huis klaar voor de zomer

Tip 4: interesse in een boeket bloemen waar je onbeperkt van kan genieten? Stel dan een mooi boeket droog- of kunstbloemen samen. Van rozen tot dahlia’s: bloemen worden tegenwoordig zó goed nagebootst dat je bijna geen verschil ziet. Een leuke vaas erbij en voilà! Wat dacht je van deze cilindervormige vaas, gemaakt van gerecycled karton?


Tip 5: licht is heel belangrijk. Het geeft energie én zorgt voor een ruimtelijk effect. Kortom: kies voor zoveel mogelijk lichte materialen en kleuren, zet een grote spiegel neer om de ruimte optisch groter te laten lijken en zet de (tuin)deur lekker open. 

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!


Afbeelding