“Een mooi en leefbaar interieur is waar ik voor sta."
“Een mooi en leefbaar interieur is waar ik voor sta." (Foto: aangeleverd)

‘Woontrends zijn leuk, maar moeten wel bij jou passen’

Werken

WORMERVEER – “Interieurtrends? Natuurlijk let ik daar op. Zo ben ik op dinsdag en donderdag te vinden op het adviesplein van de komende VT Wonen en Designbeurs te vinden. Tegelijk is mijn passie mensen blij maken met een interieur dat bij hen past. Van een huis een thuis maken. Puzzelen met de ruimte, de meubels. Een uitdaging die ik met beide handen aangrijp”, vertelt Anja van Heusden. 

An Interieurontwerp staat voor mooi en leefbaar interieur

Met haar bedrijf An Interieurontwerp (‘Ik word door veel mensen An genoemd, vandaar de bedrijfsnaam’), te vinden op de Soldaatweg 50 in Wormerveer, is de interieurontwerpster en styliste present op de beurs. Die wordt van 4 tot en met 9 oktober gehouden in de EXPO Greater Amsterdam in Vijfhuizen. Op 4 en 6 oktober kun je bij Anja voor € 19,50 een 1:1 stijladviesgesprek van dertig minuten boeken.

Positieve reacties

Bezig zijn met interieurontwerpen is het liefste wat Anja doet en altijd al heeft gedaan. “Na mijn kantoorleven werd ik eerst fulltime moeder. Als we thuis bezoek hadden, kreeg ik vaak positieve reacties op de inrichting. Met steeds de opmerking ‘je moet hier echt iets mee gaan doen!’ Zo ben ik de opleiding Interieurontwerpen bij de NIA Academie gaan doen. En ben in 2019 begonnen met An Interieurontwerp.”

Anja is van zichzelf nuchter en praktisch ingesteld. Dat zet zich door in haar ontwerpen. “Een mooi en leefbaar interieur is waar ik voor sta. Ik kan mij goed verplaatsen in jouw woonstijl en houd rekening met het door jou aangegeven budget. Trends zijn leuk, maar moeten wel bij jou passen. Het is belangrijk dat de basis van jouw interieur staat als een huis en je hier lang plezier aan beleeft. Door kleine details, zoals bijvoorbeeld accessoires zo nu en dan te veranderen, blijft jouw interieur ook actueel.”

Interieurvragen?

Nu de zomer voorbij is en oktober niet voor niets te boek staat als woonmaand, zetten we ons lieve leven voort binnenshuis. Kijk je nu om je heen en denk je ‘waarom lukt het me niet om eenheid te creëren in mijn interieur?’ Of heb je een nieuw huis gekocht en wil je graag hulp bij de inrichting? Anja van Heusden geeft graag antwoorden op interieurvragen. Van interieuradvies aan huis tot volledig maatwerk interieurontwerp. 

“Heb jouw interesse gewekt? Stuur dan een berichtje waarna we samen aan de slag om jouw interieur tot één geheel te maken”, nodigt Anja uit. Mailen kan naar: anja@aninterieurontwerp.nl. 

Zie ook www.aninterieurontwerp.nl

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Zaanstad

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Alle modeltreinliefhebbers verzamelen in buurtcentrum De Vuister Uitgaan 2 dec, 10:04
Afbeelding
Auto raakt vangrail op A8 112-nieuws 2 dec, 02:58
Afbeelding
Open Dag bij het Horizon College Algemeen 1 dec, 16:16
Afbeelding
De lekkerste oliebollen van de Zaanstreek: hier haal je ze! Algemeen 1 dec, 09:40
Afbeelding
‘Je kunt van vapen ‘popcornlongen’ krijgen, slecht gebit én verhoogde kans op kanker’ Algemeen 1 dec, 09:04
Afbeelding
Zaanstad biedt gratis overstapservice voor energie Algemeen 1 dec, 08:56
Afbeelding
Verdacht pakketje in Zaandam, EOD ingezet 112-nieuws 1 dec, 08:56
Afbeelding
‘Gebruik LinkedIn, geen TikTok’ Sport 30 nov, 15:42
Afbeelding
Nieuw in hartje Krommenie: The Labels Fashion Winkelen 30 nov, 15:12
Afbeelding
Concert COVZ in sfeer en geest van Adventtijd Uitgaan 30 nov, 13:19
Afbeelding
Automobilist aangehouden na crash in Assendelft 112-nieuws 30 nov, 12:19
Afbeelding
‘Dingen maken zit in mijn genen’ Uitgaan 30 nov, 09:29
Afbeelding
Dubbelconcert in Groote Weiver Uitgaan 30 nov, 09:24
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.

Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief