Alkmaar Culinair Plaza in De Hout

Algemeen
ACP wordt opnieuw sfeervol culinair evenement.
ACP wordt opnieuw sfeervol culinair evenement. (Foto: Ed van de Pol)

ALKMAAR - Het grootste en meest bekende evenement van de Junior Kamer Alkmaar is het Alkmaar Culinair Plaza. Het doel van de Stichting Alkmaar Culinair Plaza is het financieel steunen van goede doelen/organisaties in de regio Alkmaar welke zich inzetten voor het kind. Het culinaire hoogtepunt van het jaar (6, 7, 8 september) vindt voor de tweede maal plaats in de Alkmaarder Hout.

Vorig jaar was het nog spannend of de nieuwe plek in de Alkmaarder Hout zou bevallen, maar het bleek een toplocatie voor bezoekers en ondernemers tussen het monumentale groen in Nederlands oudste stadspark. Een schot in de roos. Een heerlijk sfeertje in een prachtige setting met de fraaie tenten, de houten vlonders op het gras en de vuurkorven. Een geweldige ervaring. Dit jaar worden onder meer het licht en geluid verfijnd. Met lichteffecten kan nóg meer sfeer worden gecreëerd. Ook het geluid wordt ten opzichte van vorig jaar verbeterd.

Entertainment

Qua entertainment zit het tijdens de tweede editie in de Alkmaarder Hout ook wel goed. Zaterdagavond bijvoorbeeld, komt de bekende illusionist Victor Mids naar de kaasstad en treedt Kim de Boer op. Laatstgenoemde doet dat op ingetogen wijze, ondersteund met alleen piano. Past helemaal bij de relaxte parksfeer in De Hout.

Kijk voor alle informatie op www.alkmaarculinairplaza.nl of volg de Facebookpagina van het culinaire evenement.