Jan Jaap van der Wal.
Jan Jaap van der Wal. (Foto: aangeleverd)

Theater De Vest weer open voor publiek

Algemeen

ALKMAAR - Na een jaar is Theater De Vest vanaf dinsdag 8 juni eindelijk weer open. Meteen staan er diverse voorstellingen op het programma. De start is ‘En Route’ van Jan Jaap van der Wal.

De cabaretier zou de voorstelling van april tot en met juni spelen maar deze tour werd afgelast. Nu exclusief in Alkmaar te zien! Op vrijdag 18 juni wordt voor de allerkleinsten alsnog het PeuterVestival georganiseerd, met een speeltuin in de bovenfoyer en twee leuke voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. In de Grote en Kleine Zaal staan producties op het programma van o.a. Loes Luca en Pierre Bokma, Laura van Dolron, Het Nationale Theater, Servaes Nelissen en Fuad Hassan. Klassiekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij een bijzonder concert van Cappella Amsterdam in de Grote Kerk: De Grootinquisiteur. Voor elke voorstelling zijn nu 50 kaarten beschikbaar.

En Route

De afgelopen jaren was Jan Jaap van der Wal vooral actief in Vlaanderen, waar hij drie theatershows maakte. Op 8 juni komt hij exclusief naar Alkmaar met zijn voorstelling ‘En Route’, die hij vorig jaar i.v.m. Corona niet heeft kunnen spelen. In deze voorstelling neemt hij de stand van zaken door in zijn eigen leven, maar ook die van het land boven de Moerdijk.

PeuterVestival

Op vrijdag 18 juni staat voor de allerkleinsten het PeuterVestival geprogrammeerd. De bovenfoyer verandert in een echte speeltuin, waar kinderen samen met de Sterrenwachter de mooiste sterren kunnen verzamelen. Uiteraard zijn er ook prachtige voorstellingen te zien: Raad eens Hoeveel ik van je hou (2+) en Pak ‘m (3+). Een ticket voor een van de voorstellingen geeft ook toegang tot de speeltuin, voor een tijdslot van een half uur voor de voorstelling tot aanvang voorstelling.

Actueel

Er worden vanaf nu steeds weer voorstellingen bijgeboekt, kijk daarom op www.taqatheaterdevest.nl voor het actuele programma. Kies de beste plaatsen en ga naar de website voor het reserveren van toegangskaarten (tot eind juni maximaal 50 personen per voorstelling).

Afbeelding
75.000 euro voor warme kamers in Noord-Holland Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Bibliotheek Kennemerwaard: 'Het gebruik van boeken is een middel, niet een doel op zich' Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Witry als lichtend voorbeeld Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Huys Auerhaen: een museum vol interieurschatten Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Aanrijding verkeersplein rotonde Kooimeer 112-nieuws 1 feb, 14:21
Afbeelding
Peter Swidde in Kruithuisje Algemeen 1 feb, 13:40
Afbeelding
Fikse boetes moet drugsdealers afschrikken Algemeen 1 feb, 12:54
Afbeelding
Beschermde status voor Oostwijk Algemeen 1 feb, 11:15
Afbeelding
Flexibiliteit om pieken in opvang aan te kunnen Algemeen 1 feb, 11:02
Afbeelding
Alkmaar City Run by night: rennen en swingen Algemeen 31 jan, 16:36
Afbeelding
Hermes Ahmadi in De Groene Zwaan Algemeen 31 jan, 16:21
Afbeelding
Automobiliste schept jongen op elektrische step 112-nieuws 31 jan, 15:27
Afbeelding
Donatie van € 8.063 voor Jeugdfonds Algemeen 31 jan, 10:08