Robert Jan Stips in De Brouwerij

Algemeen
Robert Stips.
Robert Stips. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Robert Jan Stips staat vrijdagavond 20 mei om 20.30 uur op de planken van Podiumcafé De Brouwerij. Voor deze speciale muziek dynamische avond is De Brouwerij uitgeweken naar het wijkcentrum Thuis in Overdie aan de Van Maerlantstraat 8 in Alkmaar waar de Don Boscozaal tot een klein theater is omgebouwd. Robert Jan komt in deze sfeervolle ambiance volledig tot zijn recht. 

Achter de piano doorkruist Robert Jan met zijn voorstelling RJSolo zijn roemrucht muziekverleden met verhalen, anekdotes, verrassende covers van Nederpop-collega’s met een overstap naar klassiek. In verrassende pianospel en zang komt werk voorbij van diverse grote namen: Supersister, Golden Earring, Sweet d’Buster, Gruppo Sportivo, Transister, NITS en Freek de Jonge. Om van de ongeveer 300 songs nét die favoriete(n) te horen kunnen de bezoekers tot twee dagen voor het optreden via info@stips.net een verzoeknummer indienen. Het nummer moet wel iets met Robert Jan te maken hebben: ooit gespeeld, opgenomen of (mee)geschreven. De avond belooft daarom een boeiend samenspel tussen Robert Jan en het publiek te worden.

Reserveren

Podiumcafé De Brouwerij brengt Robert Jan Stips in Wijkcentrum Thuis in Overdie. De avond begint om 20.30 uur. Een kaartje kost € 10.00 (liefst contant). Een plaats is te reserveren via studiodesocieteit@gmail.com. Vermelden bij reserveren: datum, aantal personen, naam en telefoonnummer.