Open repetities bij Encore en Eigenwijs

Nieuws

ALKMAAR - Zanggroep Encore (mannen en vrouwen) en vrouwenkoor Eigenwijs organiseren in de maand mei elk twee open repetities in buurthuis De Eenhoorn aan het Verdronkenoord 44 in Alkmaar. Beide koren zijn op zoek naar hogere vrouwenstemmen (sopranen) en in mindere mate ook naar lagere stemmen (alten).
Het repertoire van de koren is veelzijdig en heel gevarieerd; zang- en koorervaring is gewenst. Meezingen? Opgeven kan via zingeninkoor@gmail.com. De open repetities van zanggroep Encore zijn maandag 19 en 26 mei van 20.00 tot 22.00 uur en die van vrouwenkoor Eigenwijs woensdag 21 en 28 mei van 09.30 tot 11.00 uur.
Nieuw vrouwenkoor
Ook start er bij voldoende deelnemers na de zomer een nieuw vrouwenkoor in De Eenhoorn, voor vrouwen met een goede zangstem, dito muzikaal gehoor en gevoel voor presentatie, die in staat zijn zich partijen zelfstandig eigen te maken met behulp van midi en/of ingezongen partijen. Opgeven voor een auditie (donderdag 19 juni) en een eerste bijeenkomst (donderdag 26 juni) kan via zingeninkoor@gmail.com ter attentie van Hester Diel.