Muzikale jaren `60 en `70 terug in Alkmaar - Plaats van handeling grote Kees Kistzaal in Afas Stadion

Nieuws

ALKMAAR - De jaren ‘60 en ‘70 keren zaterdag 18 november terug in Alkmaar. Plaats van handeling is de grote Kees Kistzaal van het Afas/AZ stadion waar een tweetal topbands de muzikale highlights uit deze roemruchte jaren laten herbeleven.

Sweet Sixty is een platform voor evenementen en activiteiten dat voor een belangrijk deel herinneringen aan de fameuze jaren ’60 doet herleven. Dat waren immers jaren waarin in sneltreinvaart en op allerlei terrein veranderingen en vernieuwingen plaatsvonden. Allereerst is daar de NOT band, een coverband die al meer dan 25 jaar voor geweldige optredens zorgt. Een zeer uitgebreid repertoire met popclassics, rock ’n roll, blues en driestemmige ballads staat daarbij centraal. De band wordt beschouwd al een van de allerbeste coverbands die er is, getuige hun top vier klassering tijdens de ‘Clash of the coverbands’ waar 1500 bands zich voor inschreven.

Griezelig

Hoogtepunt van de avond is het onvergetelijke optreden van de Beatles Revival band uit Praag. Zowel in uiterlijk als in de muziek lijken ze griezelig echt op de Fab Four uit Liverpool. Ze worden door velen dan ook beschouwd als de beste Beatles Revival band die er is. Sinds de oprichting deed deze band meer dan 1100 concerten en was ze te zien op festivals, speelde voor culturele centra, bedrijven, op privéfeesten en op grote nieuwjaarsfeesten. Kijk voor een impressie eens op www.top-tribute-band.com/beatles-tribute-band hoe ze klinken en je weet genoeg.
Tijdens de optredens kan uiteraard ook gedanst worden op de grote dansvloer recht voor het podium. De avond begint om 20.30 uur en duurt tot middernacht. De entree bedraagt 25 euro waarbij het gratis parkeren direct bij het stadion is inbegrepen. Verdere informatie is te vinden op www.sweetsixty.nl en aanmelden kan via info@checkevents.nl Kaarten kunnen ook besteld worden vis telefoonnummer 0645297706 en 0653235386.