Harpconcert in Hortus Alkmaar

Nieuws

ALKMAAR - Hortus Alkmaar heeft zondag 24 mei een harpconcert in combinatie met een high tea. Harpiste Mirjam Rietberg verzorgt het concert, dat plaatsvindt in de kas aan Berenkoog 37 in Alkmaar. De high tea, die bij mooi weer op het terras plaatsvindt, wordt verzorgd door Esther Koops.
Rietberg neemt het publiek mee in een reis door de tijd. In dit unieke soloprogramma gebruikt zij maar liefst vier verschillende harpen. De harp is niet exclusief verbonden aan Europa, maar heeft een reis over de wereld gemaakt. Elke cultuur gebruikt de harp voor haar eigen muziek. Ontdek de Zuid-Amerikaanse en Spaanse passie, dans mee op de Keltische klanken of droom weg bij prachtige klassieke stukken.
De high tea begint om 13.00 uur. Het concert start om 14.30 uur en duurt inclusief pauze tot 16.15 uur. Daarna is er nog gelegenheid om de tuin te bekijken. Kaartjes voor de high tea en het concert samen zijn uitsluitend vooraf verkrijgbaar via: http://bit.ly/1EiSvsX. Voor alleen het concert zijn kaarten ook aan de deur te koop.