V.l.n.r. voor Jesse Pielage en Thomas Biersteker. Achter v.l.n.r. Johan van Heusden, Eric Koomen, Ralph Rodenburg en Lenie Bleeker.
V.l.n.r. voor Jesse Pielage en Thomas Biersteker. Achter v.l.n.r. Johan van Heusden, Eric Koomen, Ralph Rodenburg en Lenie Bleeker. (Foto: aangeleverd)

Vroegboek Voordeel Bij Broekhuis Occasioncentrum in Alkmaar

Partnerbijdrage

ALKMAAR - "Met het mooie weer van de afgelopen weken en de zomer in het verschiet verkeren wij al in een vakantiestemming! Omdat vakantiebestemmingen in deze tijd onzeker zijn, willen wij onze klanten dat vakantiegevoel meegeven op eigen bodem. In deze onzekere tijd bieden wij graag zekerheid en daarom is onze showroom hierop volledig ingericht.” Het team van Occasionscenter Broekhuis Alkmaar is er klaar voor. "De hele maand juni staat bij ons in het teken van actieweken, dus wij heten onze klanten - op een zeer veilige en gastvrije manier - van harte welkom!"

Gastvrijheid

Het team van Broekhuis nodigt iedere belangstellende van harte uit in de showroom waar alle tijd voor de klant wordt vrijgemaakt. “Uiteraard staat daarbij de veiligheid van zowel onze medewerkers als onze klanten heel hoog in het vaandel. We hebben in deze coronatijden steeds overleg gepleegd met elkaar met als gevolg dat we volledig zijn ingericht op de ontstane situatie. Je merkt aan alles dat mensen er weer aan toe zijn om erop uit te gaan en daartoe bieden wij ze alle gastvrijheid."

Vakantiebeleving

Het mag duidelijk zijn: bij Broekhuis doen ze er alles aan om de klant een warm welkom te bieden. "Wij nodigen mensen graag uit om ze tóch een beetje de beleving van vakantie mee te geven. Zodat ze in alle rust kunnen genieten van dat waar Broekhuis voor staat: onbezorgde mobiliteit. Voor iedere klant hebben wij ook nog eens een leuke zomerse attentie in petto: een verrassend geschenk om het hoofd koel te houden, de hersenen te kraken en in beweging te komen.”

Actieweken

Terug naar de actieweken bij broekhuis. "Wij bieden onze klanten altijd een heel ruime keuze uit meer dan 3.000 occasions verspreid over al onze vestigingen. Ongeacht welke auto uit welke vestiging moet komen: op afspraak staat de gewenste auto klaar voor de klant. Omdat wij u EXTRA zekerheid willen bieden, leveren wij ELKE occasion af met een GRATIS afleverpakket.

Veiligheid

In verband met de veiligheid vraagt Broekhuis haar bezoekers zich van tevoren aan te melden, zodat er nooit meer dan 30 mensen tegelijk in de vestiging zijn. “De showroom is er groot genoeg voor, met inachtneming van de anderhalve meter afstand. We hebben zelfs een gezellig terrasje ingericht, zodat men lekker kan genieten van een kop koffie of thee met een traktatie.

Totaalaanbieder

Met circa 50 vestigingen in Nederland is Broekhuis hét autobedrijf voor nieuwe auto's, occasions, onderhoud, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeren. De vestiging in Alkmaar beschikt naast een schadeherstelbedrijf en autoverhuur sinds kort ook over een eigen lease-Afdeling in Alkmaar waarmee Broekhuis met recht een volledige aanbieder op het gebied van mobiliteit is.

Tweede pinksterdag open

Van harte welkom namens het Broekhuis Occasion Team. Tweede pinksterdag open van 11.00 tot 16.00 uur!

Meer informatie:

Broekhuis Occasioncentrum Alkmaar, Smaragdweg 8, 1812 RJ Alkmaar, 072-5410630. Occasioncentrum.alkmaar@broekhuis.nl

Afbeelding
Afbeelding

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Alkmaar

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
‘Slechtste voetbal ooit van een Schotse club in Europa’ Algemeen 12 aug, 09:01
Afbeelding
Dundee fans in Alkmaar Algemeen 11 aug, 17:09
Afbeelding
Vleermuizen spotten in Egmonderhout Algemeen 11 aug, 10:03
Afbeelding
Schuren in brand in Alkmaar 112-nieuws 11 aug, 00:32
Afbeelding
Bezorgauto PicNic en gewone auto met elkaar in botsing 112-nieuws 10 aug, 18:25
Afbeelding
Oberon op zoek naar theatertalent Algemeen 10 aug, 13:44
Afbeelding
Alles wat je moet weten over grofvuil in Alkmaar Algemeen 10 aug, 13:18
Afbeelding
De perfecte stadswandeling in Alkmaar Algemeen 10 aug, 11:45
Afbeelding
Suppend zwerfafval rapen Algemeen 10 aug, 10:38
Afbeelding
Kermis Alkmaar 2022: dit moet je weten! Algemeen 10 aug, 08:31
Afbeelding
Botsing op Laan van Darmstadt in Alkmaar 112-nieuws 9 aug, 16:21
Afbeelding
Op theateravontuur met Vers van De Vest Algemeen 9 aug, 10:58
Afbeelding
Stond bij jou de zomerpuzzel van Rodi in de krant? Algemeen 9 aug, 09:00
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief