Watertanden voor de volle vitrines van MultiVlaai Alkmaar

Partnerbijdrage
Eigenaar Daan Faber en collega Jody.
Eigenaar Daan Faber en collega Jody. (Foto: Fer Korver)

ALKMAAR - Watertanden. Iedereen die van lekker eten houdt kent het. Als je voor de vitrines van MultiVlaai in het prachtige historische pand aan de Stationsweg staat overkomt het je vanzelf. En juist dat gevoel triggerde ondernemer Daan Faber om de prachtige winkel van MultiVlaai Alkmaar nieuw leven in te blazen.

Foto: Fer Korver

“Toen ik hoorde dat de winkel aan de Stationsweg te koop stond, heb ik niet lang getwijfeld”, zegt Daan, die naast MultiVlaai ook mede-eigenaar is van ijswinkel MOCCHI op de Mient. “Ik bewaar zúlke goede herinneringen aan MultiVlaai. De winkel zat toen nog aan het Ritsevoort en daar ging ik als kleine jongen samen met mijn moeder lekkers halen. Mijn moeder aan de koffie, ik een glas Fristi en samen genoten we van een heerlijke vlaai die ik zelf had uitgezocht. Dat heeft echt indruk op mij gemaakt. Een prachtige zaak waarvan je bijna zou vergeten dat de winkel nog steeds in Alkmaar zit. Niet meer aan het Ritsevoort, maar in een fraai, historisch pand aan Stationsweg 2. Dit was een vroeger een slagerij. De originele tegelvloer, historische koelingen en het prachtige glas-in-lood raam zijn mooie details die bewaard zijn gebleven.” 

Bestelde producten (boven 15 euro) gratis bezorgd in de hele regio. (Foto: Fer Korver) 

Prachtige producten

Daan is in zijn ijswinkel MOCCHI gewend om met producten van topkwaliteit te werken en daarom spreekt de formule van MultiVlaai hem zo aan. “De producten waarmee we werken zijn prachtig. Er wordt met zuivere grondstoffen gewerkt en al dat lekkers wordt élke dag vers gemaakt in Limburg. MultiVlaai maakt al dertig jaar topproducten en dat proef je. Naast vlaaien hebben we een uitgebreid assortiment van The Real American Bakeryheerlijk authentiek Amerikaans gebak; van de New York Cheesecake tot de Red Velvet Cake en de waanzinnige Chocolate Thunder. Ook kun je bij ons terecht voor Macarons, per stuk verkrijgbaar in de winkel en in doosjes te bestellen op de website.”

Foto: Fer Korver.

Bezorging

Om iedereen met de vernieuwde MultiVlaai kennis te laten maken, worden de bestelde producten (boven 15 euro) gratis bezorgd in de hele regio, dus naast Alkmaar ook in Bergen, Egmond, Heiloo, Sint Pancras of Stompetoren. “De bezorging wordt verzorgd door mijn vriend Dolf van transportbedrijf LeKo waarmee ik samenwerk. Zo maken twee bevriende Alkmaarders een nieuwe start met een vertrouwd concept. We bruisen van de energie, hebben volle vitrines en bezorgen tot en met 31 mei gratis aan huis. Na twee jaar corona is het weer tijd om te genieten van het leven en lekkers. Dat lekkers hebben wij.”

 MultiVlaai is te vinden aan Stationsweg 2 in Alkmaar. Meer weten? Bel 072-5125902 of kijk op www.multivlaai.nl