‘Dag van het Autogas’ bij ABK

Partnerbijdrage
'Dag van het Autogas' bij ABK.
'Dag van het Autogas' bij ABK. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Vrijdag 18 november is het de landelijke ‘Dag van het Autogas’ en dat wordt gevierd met een open dag bij ABK.

ABK is een universeel garagebedrijf, gevestigd aan de Hamsterkoog 1 in Alkmaar. “ Klanten kunnen bij ons altijd terecht: van een Renault 5 tot Austin Martin. De open dag is zowel geschikt voor standaard autogebruikers als liefhebber van Amerikaanse auto’s en autotechniek. We hebben deze dag extra aandacht voor auto’s met gasinstallatie techniek; een gewilde vorm voor autoliefhebbers die ook op hun portemonnee en het milieu willen besparen.”

Bezoekers van de landelijke Dag van het Autogas krijgen goed advies én een interessant voordeel bij aanschaf van een LPG-installatie. Daarnaast ligt er voor iedere bezoeker een gratis Winter Check Voucher klaar. Bezoekers laten zich informeren door een team van vakspecialisten bij de gezelligste en meest complete garage van Alkmaar en omstreken. 

Prijsverschil

Ook voor € 100 euro 120 liter tanken? (10/10/2022)

Het prijsverschil tussen LPG en benzine is ongeveer € 1,00 per liter! Per tankbeurt kan dit dus aardig oplopen. In Nederland kan op ca. 1.300 punten LPG worden getankt. Ook in het buitenland is LPG goed verkrijgbaar tegen ongeveer dezelfde lage prijs als in Nederland. Krijg € 200 korting op een inbouw LPG-installatie! Kom vrijdag 18 november langs of maak een afspraak en pak deze korting, bij het bezoek ligt er ook een voucher klaar voor een gratis wintercheck! Bereken zelf wat u per jaar kunt besparen met LPG/Autogas via www.prins-afs.com/rekenmodule of maak een afspraak via 072-5200700.


Voordelig op weg 

LPG is een veel schonere brandstof dan benzine en diesel. “Overstappen op LPG is dan ook aanzienlijk goedkoper dan de aanschaf van een elektrische auto. ABK Autogas is al 40 jaar gespecialiseerd in gasinstallaties inbouwen voor auto’s. Meerdere auto’s met een LPG-installatie zijn bij ons te bezichtigen. Hierin kan worden bekeken hoe de installatie geplaatst wordt, zonder dat een deel van de bagageruimte hiervoor nodig is.”

Wie vrijdag 18 november verhinderd is, kan een afspraak maken via 072-5200700. Waarom nog wachten, gas erop! 

ABK Autogas, Hamsterkoog 1 Alkmaar, tel: 072 – 5200700, www.abk-autogas.nl