Janet Griffioen verlengt contract bij ARC VR1

Nieuws
De contractondertekening.
De contractondertekening. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN - ARC is verheugd de contractverlenging aan te kondigen van Janet Griffioen als hoofdcoach van het VR1-team, de lokale vrouwentrots, voor het komende seizoen.

Leiderschap, toewijding en kennis

Griffioen trad dit seizoen toe tot ARC en heeft sindsdien al een onschatbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het VR1-team. Haar leiderschap, kennis en toewijding hebben niet alleen geleid tot sportieve successen op het veld, maar ook tot de groei en ontwikkeling van individuele spelers. 

Haar inzet om de sportieve prestaties te verbeteren en een positieve teamdynamiek te bevorderen, heeft haar geliefd gemaakt bij zowel speelsters, als TC en bestuur. Dit heeft dan ook geleid tot deze welverdiende contractverlening.

“Janet heeft een enorme bijdrage geleverd aan het huidige succes van ons team sinds haar aantreden. Haar professionaliteit en vastberadenheid om het beste uit onze spelers te halen, maken haar een essentieel onderdeel van onze club”, aldus Inge Kranenburg, bestuurslid vrouwen- en meisjesvoetbal bij ARC. “We zijn verheugd dat ze heeft besloten bij te tekenen en kijken uit naar verdere successen onder haar leiderschap.”

Janet Griffioen zelf deelde haar enthousiasme over de verlenging van haar contract. “Ik ben heel tevreden en blijf graag nog deel uitmaken van de vrouwen- en meisjesafdeling van ARC. Ik kijk uit naar de voortzetting van ons werk om de speelsters te helpen groeien, zowel op als buiten het veld. 

Samen streven we naar meer successen en een voortdurende positieve ontwikkeling van het team. Daarnaast is er ook oog voor de jeugdspeelsters en draag ik graag mijn steentje aan bij.”