Filmhuis Schoorl start nieuwe actie

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

SCHOORL - Filmhuis Schoorl is een nieuwe actie gestart: neem iemand mee en betaal €15 voor twee. ‘’Help ons door het virus heen met korting.’’

Bij Filmhuis Schoorl worden vrijdag 23 oktober de volgende film(s) vertoond: Om 15:00 uur wordt ‘A Tale of Three Sisters‘ vertoond. De film ‘Werk Ohne Autor’ speelt om 20.00 uur.

‘A Tale of Three Sisters’ vertelt het verhaal over ‘besleme’, een in onbruik rakende Turkse traditie waarbij meisjes uit arme bergdorpen worden opgenomen in welvarende pleeggezinnen in de stad. ‘Werk Ohne Autor’: ‘Wer bin ich? Was bin ich?’ Die vragen stelt zich de talentvolle kunstenaar Kurt in dit epische Duitse drama dat zich afspeelt in de periode 1937-1977. We volgen hem, via Düsseldorf naar Berlijn en zien hoe zowel de nazi’s als de communisten de kunstenaar voor hun karretje proberen te spannen.

Vrijdag 30 oktober speelt ‘The Favourite’ om 15.00 uur en ‘The Biggest Little Farm’ om 20.00 uur. Meer informatie? Reserveren? Kaarten à €10 (elk 2e kaartje voor de helft van de prijs) kunnen besteld worden op www.filmhuisschoorl.nl of aan de kassa voor de voorstelling (de zaal is open een kwartier voor de voorstelling)

De film wordt vertoond zonder pauze, een toegangskaart geeft tevens recht op een consumptie na afloop van de filmvoorstelling.

Filmhuis Schoorl vertoont wekelijks op vrijdag twee films om 15 uur en om 20 uur in De Blinkerd, Heereweg 150, Schoorl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding