Afbeelding

Een kerst cadeau vinden voor jouw werknemers

Algemeen

Elk jaar komt dezelfde moeilijke taak weer naar voren tijdens de feestdagen, namelijk het vinden van een verbluffend kerst cadeau voor je werknemers. Al erg lang is het gebruikelijk dat bedrijven rondom de feestdagen een cadeau geven aan hun werknemers, dit staat als een blik van waardering naar de werknemers. Het is dan ook leuk als je voor hen een cadeau kan vinden waar ze echt wat aan hebben en waar ze echt blij mee zij, zodat zij zich ook echt gewaardeerd voelen. Toch kan het best een uitdaging zijn om een origineel cadeau te vinden waar alle werknemers blij mee zijn. Wil je meer weten over hoe jij een origineel en leuk kerst cadeau kan vinden voor je werknemers? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Waarom worden er cadeaus gegeven met de feestdagen?

Het geven van een cadeau met kerst aan je werknemers wordt ook wel een kerstpakket genoemd. Het geven van een kerstpakket aan je werknemers is al vele jaren een traditie onder werkgevers, het is een mooi en symbolisch moment om je personeel een fijne kerst te wensen. Maar ook wordt dit moment vaak gebruikt om de waardering naar de medewerkers te tonen voor hun inzet en harde werk van het afgelopen jaar. Het is dan ook een leuk moment om andere blij mee te maken en het laat ook zien dat je blij bent met je werknemers. Voor een bedrijf kost het aanschaffen van kerstpakketten natuurlijk wel geld, maar als bedrijf kan je het dan ook zien als een investering in de relatie met je werknemers.

Wat is er leuk om als cadeau te geven aan je werknemers?

Het vinden van een goed cadeau voor alle werknemers kan best lastig zijn, je wilt hen natuurlijk iets geven waar ze plezier van zullen hebben. Vroeger was een kerstpakket vaak een door met verschillende lekkernijen, maar dat is al lang niet meer zo. Tegenwoordig kan je van alles geven als kerstpakket en vaak wordt er dan ook gekozen voor een soort cadeaubon. Zo kan iedereen dat iets kiezen wat hij of zij leuk vind.

Een origineel kerst cadeau voor je werknemers

Als je dit jaar echt een origineel kerstcadeau wilt geven aan je werknemers, dan moet je een kijkje nemen op Pluimen.nl. Hier vind je een bon waarmee je werknemers zelf een leuke activiteit kunnen uitzoeken om te doen.

Afbeelding
Aan de slag voor het Vergeten Kind Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
ST Adelbert laat tegenstander blauwwit kleuren Algemeen 7 dec, 18:25
Afbeelding
TTV Duintreffers hyacintbollenactie Algemeen 7 dec, 18:06
Afbeelding
Verloren sinterklaascadeau ‘zoekt’ Hans Raadsel 7 dec, 14:07
Afbeelding
Vader Sven zamelt geld in om het leven van zieke dochter Maud te redden Algemeen 7 dec, 10:53
Afbeelding
Beweegprogramma ‘Bergen Ontmoet’ in gymzaal Zakedijkje Algemeen 6 dec, 16:40
Afbeelding
Op weg naar een rookvrije generatie, dus ook zonder ‘vapen’ Algemeen 6 dec, 14:15
Afbeelding
Aan tafel met... verhalen voor en door inwoners van Egmond Algemeen 6 dec, 13:57
Afbeelding
Kerstsfeer bij Postaanzee Algemeen 6 dec, 13:17
Afbeelding
A-team Oranje krijgt steeds meer kleur tijdens WK Qatar Oranje 6 dec, 13:08
Afbeelding
Ar Keltia in Het Witte Kerkje Algemeen 5 dec, 13:32
Afbeelding
Origineel of namaak? Column HVB 4 dec, 11:38
Afbeelding
Inschrijving geopend voor WereldLichtjesDag Algemeen 3 dec, 10:37
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Bergen

Op Rodi Bergen volg je het laatste nieuws uit Bergen. Rodi Bergen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Bergen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Bergen in je mailbox.