Drie tweelingen in een team bij VV Bergen

Sport
Van links naar rechts Alice Huls, Lisa Janssen, Celine Huls, Nathalie Bekkering, Lena Janssen en Vivien Bekkering.
Van links naar rechts Alice Huls, Lisa Janssen, Celine Huls, Nathalie Bekkering, Lena Janssen en Vivien Bekkering. (Foto: Erik Bekkerink)

BERGEN - Ze wonnen met gemak hun drie poulewedstrijden tijdens het onverwacht zonovergoten schoolvoetbaltoernooi op de velden van VV Bergen. “Ja, dat komt omdat tweelingen elkaar makkelijk vinden”, zei een van de ouders van een tweeling. 

Door: Ed Bausch

In het groep acht-team van de Adriaan Roland Holstschool zaten maar liefst drie tweelingen. Op een van de velden met echt gras ging het team als een speer. Toch was het in de halve finale na penalty-schieten bij een 1-1 stand voorbij voor het team. Het plezier was er niet minder om. Het leek wel of het eerste speelde, zoveel fietsen en auto’s stonden er vorige week vrijdagmiddag op sportpark de Kiefthoek, ook wel windhoek geheten. De zuidwester kan er stevig over de velden beuken. Toch wisten de jonge voetbalsterren, met opvallend veel meisjesteams, de bal goed over de velden te krijgen. Een prachtige en gezellige middag, heel goed georganiseerd.