Geslaagde open dag

Nieuws

EGMOND AAN ZEE - Ronald Koster en Alies de Lange zetten zaterdag 7 oktober de deuren van hun voormalige stoomtramstation wijd open. Velen wisten de weg naar het markante gebouw te vinden om de vorderingen van de verbouwing te bekijken.


Aan het eind van de dag lieten Ronald en Alies weten: "Wat een belangstelling, wat een gezelligheid, wat een leuke verhalen en wat een enthousiasme. We hebben meer dan honderd bezoekers gehad, die volop geïnteresseerd waren in het pand. We hoorden vaak dat mensen dachten dat er niets in het huis leek te gebeuren, en dubbel verrast waren nu ze een kijkje achter de schermen konden nemen. Wat ook wel heel grappig was dat veel bezoekers zeiden dat ze er zelf ook enige tijd gewoond hadden en menigeen er geboren was, een vruchtbaar huis dus! Er kwamen zelfs bezoekers met een cadeau aan. Mooie prenten die uiteindelijk een plekje in het pand zullen krijgen. Voor ons echt een geslaagde dag en voor menig bezoeker is het nu duidelijk dat er achter de schermen echt iets gebeurt."
Een aantal mensen liet via de Facebook pagina weten dat zij niet in de gelegenheid waren om de open dag bij te wonen. Speciaal voor hen wordt binnenkort nogmaals een open dag gehouden. Die wordt bekend gemaakt via de Facebook pagina.