Nieuw steunfractielid SamenBeverwijk

Algemeen
Sandra Nuesser.
Sandra Nuesser. (Foto: )

BEVERWIJK - SamenBeverwijk heeft een nieuw steunfractielid: Sandra Nuesser. Sandra Nuesser (21-06-1971) heeft o.a. 8 jaar gewerkt op de afdeling Burgerzaken van de gemeente Waterland en Bloemendaal. Daar is zij mee gestopt om fulltime voor haar gezin te zorgen.

Sandra Nuesser ondersteunt politieke partij

Parttime deed zij de administratie van het bedrijf van haar man, en richtte zij een strijkservice op. Nu de kinderen ouder zijn is ze gestopt met de strijkservice en het voeren van de administratie, en begonnen als servicemedewerkster bij de Makro in Beverwijk. Daarnaast heeft zij een atelier waar ze glassieraden en glasobjecten maakt.

Powervrouw

Als (bezorgde) inwoner en powervrouw maakt Sandra deel uit van de klankbordgroep Geluid, waar zij samen met andere partijen in overleg is met TenneT en het Ministerie van Economische Zaken om op te komen voor de belangen van omwonenden van het toekomstige transformatorstation aan de Zeestraat. Ze zet zich graag in voor de buurt en haar bewoners en hun leefomgeving.

Ze vindt het belangrijk dat mensen worden gehoord en dat de politiek daar op anticipeert. Activiteiten en denkwijzen passend bij SamenBeverwijk! Tijdens de raadsvergadering van 19 december 2019 wordt Sandra officieel beëdigd als Duoraadslid.