Verfpoint: kwaliteitsverf, non-paint en werkkleding

Partnerbijdrage
Kelly (links) en Femke Beentjes zijn de gezichten van de zaak bij Verfpoint.
Kelly (links) en Femke Beentjes zijn de gezichten van de zaak bij Verfpoint. (Foto: Bert Westendorp)

HEEMSKERK - Het voorjaar is het moment om buiten te starten met klussen. De dames van Verfpoint, Lijnbaan 70, kunnen de klanten advies geven over de juiste producten, zodat de klant op de juiste manier aan de slag gaat.

Verfpoint levert diverse soorten betaalbare kwaliteitsverf en -producten voor iedere (schilders)klus. Topmerken verven zoals Sikkens, Flexa, Relius, Herfst & Helder, Trimetal en Brantho Korrux zijn allemaal te vinden in het assortiment van Verfpoint. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt is Verfpoint.nl het juiste adres!

Verfpoint is gekwalificeerd Erkend Sikkens Specialist en Online Sikkens Specialist. “Sikkens heeft een selecte groep online verfleveranciers aangewezen als online partners, wij zijn super trots op dat wij deze naam mogen dragen. Verfpoint heeft veel ervaring in de schilderbranche, hierdoor kunnen wij zeer goed advies geven en de allerbeste service. Kwaliteit, service en vertrouwen staan bij ons hoog in het vaandel”, aldus Verfpoint.

Werkkleding

Verfpoint heeft ook een uitgebreide collectie werkkleding en veiligheidsschoenen voor diverse branches. Kleding die speciaal ontworpen is ter bescherming en zeer functioneel, veilig en stijlvol zijn. Werkkleding en veiligheidsschoenen van onder meer de merken Blåkläder, Workman, Snickers, Grisport en Redbrick zijn verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om bij Verfpoint de werkkleding te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Een prachtig visitekaartje en goede promotie voor het bedrijf.

Groene aanslag

Tip van Verfpoint: Heb jij last van groene aanslag in je tuin? Gebruik Biomos. Biomos is een uiterst doeltreffend middel om op een vriendelijke manier groene aanslag van algen van iedere ondergrond moeiteloos aan te pakken. Het is eenvoudig aan te brengen zonder te schrobben of het gebruik van een hoge druk spuit. Verkrijgbaar in liter verpakkingen in de winkel.

Website

De producten zijn te bestellen via www.verfpoint.nl of af te halen in de winkel aan de Lijnbaan.

Verfpoint
Lijnbaan 70
1969 NG in Heemskerk

De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 06.30 uur tot 17.00 uur.