Padel Heerhugowaard: waar kun je padellen?

Algemeen
Waar zijn de padelbanen in Heerhugowaard?
Waar zijn de padelbanen in Heerhugowaard? (Foto: Unsplash)

HEERHUGOWAARD - Padel is momenteel één van de snelst groeiende sporten in de wereld. Deze dynamische racketsport is ook in Heerhugowaard en omgeving onverminderd populair. Maar waar kun je padellen in Heerhugowaard en waar zijn de padelbanen in de gemeente Dijk en Waard? In dit artikel zetten we alles op een rijtje.

Padel Heerhugowaard

In Heerhugowaard is één vereniging waar je kunt padellen: de Tennis en Padel Vereniging Heerhugowaard (TPV HHW). Je kunt naast je tennislidmaatschap ook een padellidmaatschap afsluiten bij TPV HHW. De kosten voor alleen een padel lidmaatschap zijn gelijk aan die van alleen tennis lidmaatschap: €165,00 per seizoen.

Er is vanwege de vele aanvragen inmiddels een ledenstop met nog ruim 100 mensen op de wachtlijst. Het adres van TPV HHW is Tennispark d’Ostertocht, Van Veenweg 100, Heerhugowaard.

Tekst gaat door onder de foto.

De padelbanen van TPV HHW.
De padelbanen van TPV HHW.

Padel les Heerhugowaard

Er worden clinics in allerlei vormen georganiseerd bij TPV HHW. Padel leent zicht hier ook uitstekend voor en kan ook nog eens gecombineerd worden met een tennisclinic. TPVHHW kan clinics op maat verzorgen voor beginners en gevorderden. De clinics zijn voor zowel leden als niet leden een leuke bezigheid.

Tekst gaat door onder de foto

Hier zijn de padelbanen in Heerhugowaard en omgeving.Hier zijn de padelbanen in Heerhugowaard en omgeving.

Padellen Dijk en Waard (en omgeving)

In de omgeving van de gemeente Dijk en Waard heb je een aantal padelbanen: