Participatieprijs Werkgevers 2022: meest sociale werkgever gezocht!

Algemeen
De drie finalisten van de vorige editie samen op het podium.
De drie finalisten van de vorige editie samen op het podium. (Foto: Elisabeth Beelaerts)

REGIO - Welke werkgever levert een topprestatie bij het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Werkgevers die het op dit gebied goed doen zijn ambassadeurs van inclusief werkgeven. Deze werkgevers kunnen meedingen naar de Participatieprijs voor werkgevers.

De prijs is gericht op de werkgelegenheid voor medewerkers die wonen in de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Werkgevers uit het bedrijfsleven, maar ook non-profit werkgevers kunnen mee doen. Eerdere winnaars zijn: Vos Supermarkten, MEO Haarlem en Secrid. 

Zo wordt de winnaar gekozen

De werkgeversprijs wordt uitgereikt na een serieuze wedstrijd. De deelnemende werkgevers worden beoordeeld door de onafhankelijke, deskundige vakjury. Uit de kandidaten selecteert de jury drie finalisten. De jury bezoekt hen en voert gesprekken. 

Tijdens de jaarbijeenkomst op donderdag 6 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt. 

Iemand of jezelf aanmelden?

Iedereen mag tips over goede werkgevers inzenden en werkgevers kunnen zich zelf aanmelden. Voor de wedstrijd maakt het niet uit of je jezelf hebt aangemeld of door anderen bent voorgedragen. Tips en aanmeldingen zijn welkom tot en met uiterlijk dinsdag 10 mei 2022. 

Meer informatie

Bij vragen kun je vrijblijvend ook altijd bellen, mailen of appen met de organisatie. Meer informatie: www.participatieprijswerkgevers.nl.